20 Haz 2011

VAHİT ÜÇÜNCÜ DUALAR ve GÖZYAŞLARI ARASINDA HAKK'A UĞURLANDI


Trabzon Akçaabat Doğanköy Beldesi halkından olup Trabzon’da oturan Ahmet Salih oğlu Vahit Üçüncü(69), bu sabaha karşı Hakk’ın rahmetine kavuştu.



Cenazesi bugün ikindi namazından sonra Doğanköy Beldesinde kılınan cenaze namazından sonra dualar ve gözyaşları arasında toprağa verildi.




Akçaabat Doğanköy Beldesi halkından olup Trabzon Merkez Toklu Mahallesi Kur’an Kur’an Kursu Mevkiinde yerleşen Ahmet Salih oğlu Vahit Üçüncü(69), bugün sabaha karşı Saat 03.00 civarında tedavi gördüğü Trabzon Numune ve Eğitim Hastanesi’nde emboli nedeniyle kalp ana damarının tıkanması sonucu yapılan bütün müdahalelere rağmen Hakk’ın rahmetine kavuştu.

Cenazesi bugün saat 14.00 civarında Toklu Mahallesindeki hanesinden alınarak, Akçaabat Doğanköy Beldesi Devlet Karayolu üzerindeki Halilulrahman Camii’ne getirildi. Burada ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazından sonra Fermanlı Mahallesindeki aile kabristanlığında dualar ve gözyaşları arasında toprağa verildi.


Merhum Vahit Üçüncü, uzun süreden beri rahatsız olup son zamanlarda da böbreklerindeki oluşan rahatsızlık nedeniyle tedavi görüyordu.

Merhum Vahit Üçüncü, 5 erkek ve 3 kız olmak üzere 8 çocuk babasıydı. Daha kısa bir süre önce Almanya’da çalışan bir oğlunu kaybetmişti.


Merhum Vahit Üçüncü’ye Allah’tan rahmet, kederli ailesine, eş, dost, akraba ve sevenlerine sabrı cemil miyaz ederiz.

Allah(C.C.) Rahmet eyleye…

THA-20 Haziran 2011 Pazartesi

Hiç yorum yok: