12 Haz 2011

BAKAN ÖZAK, OYUNU HIZIRBEY’DE KULLANDI


Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, oyunu Trabzon'un Hızırbey Mahallesindeki Bilim Sanat Merkezi'nde 2075 numaralı sandıkta kullandı.



Sandık görevlilerine ve basın mensuplarına çalışmalarında başarılar dileyen Özak, oy kullanmak için gelen vatandaşlarla da sohbet etti.


Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Trabzon'da oy kullanma oranının fazla olacağını belirterek;


"Seçim; tüm Türkiye'ye hayırlı olsun. Hava bugün Trabzon'da çok güzel. Bu nedenle oy kullanma oranının çok yüksek olacağını düşünüyorum'' dedi.


Sandığın iradesinin Ankara'ya her alanda yansımasını istediklerini ifade eden Özak, şöyle konuştu:


"Bir demokrasi mücadelesi veriyoruz. Halkımızın bugün vermiş olduğu rey çok kutsaldır. Halkımız nasıl bir sonuç çıkarırsa biz ona saygı duyacağız. Bu millete hizmet etmek bizim için şereflerin, onurların en büyüğüdür.


Trabzon'da biz kişileri ve olayları değil fikirleri konuşmaya, projeleri anlatmaya çalıştık. Ancak bu sadece bizim partilerde vardı, diğer partilerde yoktu. Umarım önümüzdeki seçimde artık dedikodu, yalan ve iftira ortadan kalkar ve yalnızca projeler konuşulur" dedi.


HABER: www.haber61.net - 12 Haziran 2011 - 15.24

Hiç yorum yok: