11 Haz 2011

KORAY AYDIN, TRABZON MİTİNGİNDE KONUŞTU


MHP Trabzon 1. Sıra Milletvekili adayı Koray Aydın, 10 Haziran 2011 Günü Trabzon’da partisinin düzenlediği mitingde iddialı konuştu. 2 Yıllık bakanlık döneminde, iktidarın 9 yılda yaptıklarından daha fazlasını yaptığını iddia ederek: “12 Haziran’da ya bölücülere ya da milliyetçilere oy vereceğiz” dedi.”

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon 1. Sıra Milletvekili adayı Koray Aydın, 10 Haziran 2011 Perşembe Günü Saat 17.30’da Trabzon’da partisinin düzenlediği mitingde iddialı konuştu.


Koray Aydın; "Ben bunların dokuz yılda yaptığından fazlasını iki yıllık bakanlık dönemimde yaptım. Sizlerden tek isteğim safınızı belirleyin. 12 Haziran’da ya bölücülere ya da milliyetçilere oy vereceğiz" dedi.


12 Haziran’da yapılacak seçimler önceki son mitingini Valilik önünde gerçekleştiren MHP milletvekili adayı Koray Aydın Trabzon halkına seslendi. Mitinge MHP milletvekili adaylarının tümü yanı sıra teşkilat üyeleri katıldı. Aydın; Türkiye’nin dümenini elinde tutanların bizi yanlış yere getirdiklerini Türkiye’ye gittiğini belirterek;

“Türkiye nereye gidiyor. İstikametimiz doğru değil.


Türkiye’nin dümenini elinde tutanların bizi götürdükleri nokta hayrımıza değil. Çünkü onlar ne yaptıklarının farkında değiller belki de farkındalar da iktidarda kalabilmek uğruna global ekonomiye teslim olarak memleketin geleceğini onlara teslim ederek, doğru yaptıklarını zannediyorlar. Türkiye iktidarın yönettiği istikameti kabul edemez edemeyiz. Ne yapacağız biz bu iktidarla... Önce Kıbrıs açılımı...


Amerika’nın yöneticisi Türkiye’ye gelip de 'Ermenilerle aranızdaki sıkıntıları çözün, İçinizdeki Kürt meselesini çözün dediğinde', bunu emir verircesine dile getirdi.


Değerli Trabzonlular, Ermeni Açılımından haberiniz var mı? ne oldu? Ne yaptı Başbakan? Azerbaycan’a rağmen Ermenistan’a uzattığı eli havada kaldı. O eli Ermeniler bile tutmadı.


Azerbaycanlı kardeşimizle aramız bozuldu. Ama en güzel cevabı Azerbaycan adına Eurovizyonda yarışan yarışmacı yaptı. Sahnede Türk Bayrağını açtı, sahnede bir tur attı. Elindeki bayrağı gözlerine soktu.


Ermeni açılımına bir cevaptı bu. Değerli hemşerilerim AKP’nin bu milletin aklına bile getiremeyeceği ihanetleri bize yaşattılar. Bunları Türk milletine yaşatanlara yazıklar olsun, sevgili Trabzonlular. Açılımları bitmedi.

En son canımızı yakan Fenerbahçe açılımı yaptı. Başbakan, senin açılımcı olduğunu bu açılımların Türkiye’yi nereye getirdiğini biliyoruz. Ama şunu unutma Fener açılımı ile bütün Trabzonsporluların canını yaktın. Bizde senin canını 12 Haziran’da yakacağız” dedi.

Y.Kaynak: www.takagazete.com - 11.06.2011 08:26:24

Hiç yorum yok: