17 Haz 2011

GENÇLİK MECLİSİ ÜYELERİ, FIRTINA VADİSİNDE RAFTİNGLE STRES ATTI


Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi ile Ruba Rafting Kulübü üyeleri, Rize'nin Fırtına Vadisi'nde düzenledikleri rafting etkinliği ile stres attı.



Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi ile Ruba Rafting Kulübü'nün ortaklaşa düzenledikleri rafting etkinliğine gençlik meclisi üyeleri yanı sıra Türkiye'nin 16 farklı şehrinden ve dünyanın 6 ülkesinden 100'ü aşkın genç katıldı. Birlikteliğin, paylaşımın ve yardımlaşmanın sporu olan rafting etkinliğine ilk kez katılan gençlerin heyecanı yüzlerinden okunurken 4 Km'lik zevkli ve heyecanlı yolculuğu tamamlayanlar birbirlerini ıslatarak rafting sporunun doyumsuz zevkini yaşadılar.


Trabzon Belediye Gençlik Meclisi Başkanı Muammer Tosun; 1. kuruluş yıldönümünü kutladıkları Belediye Gençlik Meclisinin önemli faaliyetlere imza attığını belirterek,

"Sezon finalini düzenlediğimiz rafting etkinliği ile yaptık. Etkinliğe meclis üyelerimizin yanı sıra Ülkemizin 16 ilinden ve dünyanın 6 ülkesinden 100'e yakın genç arkadaşımız katıldı. Gençlik Meclisi olarak bundan sonra da çeşitli sportif etkinlikler düzenleyeceğiz. Bizlere her zaman destek veren Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na teşekkür ediyorum" diye konuştu.




Kaynak: www.trabzon.bel.tr-16 Haziran 2011 Perşembe

Hiç yorum yok: