17 Haz 2011

ATALAY’DAN ŞOK EDEN SÜRPRİZ!


Mehmet Atalay, aday olmayacağını açıkladı.

 

Futbol Federasyonu'nun 29 Haziran Çarşamba günü yapılacak seçimli olağan genel kurulu öncesi başkan adaylığı için adı geçen Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, aday olmayacağını açıkladı.


Mehmet Ali Aydınlar başkanlığındaki tek adaylı oluşuma da katkı sunmak amacıyla aday olmama kararı aldıklarını kaydeden Atalay şöyle konuştu:


''Bugüne kadar adımın Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'na geçtiği süre içerisinde çeşitli temaslarımız oldu. Kulüplerimizden, delegelerimizden, çok yakın teveccüh aldık. Amacımız güçlü bir başkanlıkla ülkemizdeki futbolla ilgili birikmiş bütün sorunları çözmekti. Reformlar yapmak, yapılanmayı sağlamak, özellikle de adalet üzerindeki endişeleri gidermek için önemli mesajlar verdik” dedi.

Ancak ilerleyen süreçte çok adaylı bir dönem ve değişken yapılanmalar sebebiyle bunları yerine getirme şartlarının oluşmadığını öne sürerek aday olamama gerekçesini,

“Tek adaylı oluşuma da katkı sunmak ve Mehmet Ali Aydınlar’a destek olmak amacıyla aday olamama kararı aldık” şeklinde açıkladı.

Atalay, kendine destek verenlere teşekkür ettikten sonra;

“Genel kurulun, Türk futbolu ve sporu açısından hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz” dedi.


Mehmet Atalay'ın önümüzdeki günlerde basın toplantısı yaparak, konuyla ilgili detaylı açıklama yapması bekleniyor.

THA-17 Haziran 2011 Cuma

Hiç yorum yok: