9 Haz 2011

AK PARTİ 3. SIRA VEKİL ADAYI BIYIKLIOĞLU SANAYİDEYDİ


Ak Parti Trabzon 3. Sıra Milletvekili adayı Akçaabatlı Makine Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, AK Parti’den Trabzon Milletvekili olarak meclise girmeye hazırlanıyor.

 

Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, seçime 3 gün kala sanayi esnafıyla bir araya gelerek esnaf neden AK Parti’ye oy verilmesi gerektiğini anlattı.


Bıyıklıoğlu, “Demirkırlar Sanayi Sitesinde esnafımızı ziyaret ediyoruz. Partimizin politikalarını ayaküstü anlatıyoruz, broşürlerimizi veriyoruz, oylarına talip olduğumuzu ve bizi desteklemelerini istiyoruz” dedi.



Kendisinin Makine Mühendisi olduğunu ve sanayinin de uzmanlık alanı olduğunu dile getiren Prof. Dr. Bıyıklıoğlu,


“Bir Makine Mühendisi olarak sanayi de bizim mesleğimizin bir parçası. Burada hepiniz alnınızın teriyle çalışarak evinize ekmek götürmeye çalışıyorsunuz. Sizler Pazar günü oy kullanacaksınız.


Sizden ricam kullanacağınız oylarınızı geleceğinizi, eşinizin ve çocuklarınızın geleceğini düşünerek kullanmanızdır. 9 yıl önce ülkemizin durumu neydi, şimdi nereye geldi. Bunları tüm vatandaşlarımız gördü” diye konuştu.



İstikrarı bozmak isteyen MHP, CHP ve BDP isimli partilerin koalisyon hesaplarını Trabzon halkının sandıkları patlatarak, sona erdireceğini dile getiren Bıyıklıoğlu,


“Sizin gibi davasına ülkesine milletine sevdalanan bu coşkulu kalabalığı görünce bunun artık olacağını biliyorum. Sizler PKK’nın da sonunu getireceksiniz ve onu destekleyen BDP, MHP ve CHP gibi partilere sandıkta gereken cevabı vereceksiniz” diyerek, esnafın geleceğini düşünmesi için AK Parti’ye destek vereceğini ifade etti.


Haber-Fotoğraf: Akçaabat Ajans-09 Haziran 2011 Perşembe

Hiç yorum yok: