21 Haz 2011

MİLLETVEKİLLERİ MAZBATALARINI ALDI


12 Haziran 2011 Pazar günü yapılan 24. Dönem Milletvekili Seçimlerinde milletvekili seçilmeye hak kazanan Trabzon Milletvekilleri İl Seçim Kuruluna giderek mazbatalarını alıyor.

AK PARTİ TRABZON MİLLETVEKİLLERİ MAZBATALARINI ALDI





24. Dönem Trabzon milletvekili seçilen Aydın Bıyıklıoğlu ve Safiye Seymenoğlu ile birlikte İl Seçim Kuruluna gelen Faruk Nafiz Özak, Hakim Adil Sevinç'in elinden mazbatasını aldı.


Trabzon Ak Parti Milletvekili Erdoğan Bayraktar'ın mazbatasını AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Hakan Terzi aldı.


CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu da, bugün Trabzon Adliyesi'ne gelerek, İl Seçim Kurulu Başkanı Adil Sever'den mazbatasını aldı.

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı, AK Parti 24. Dönem Trabzon Milletvekili Faruk Nafız Özak,

"CHP inşallah fikirlerle projelerle konuşmaya başlar. İftiralardan, dedikodulardan, insanları karalamaktan vazgeçer" dedi.

AK Parti'nin vatandaşın desteğiyle seçimden büyük bir başarıyla çıktığını belirten Özak, bu durumda sorumluluklarının daha da arttığını ifade etti.


Sorumluluk bilincinde çalışmaları sürdüreceklerini anlatan Özak, şöyle konuştu:


"Vatandaşımıza bize verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum.


Bize verdiği oylarla istikrardan yana olduğunu gösterdi. Bize büyük bir sorumluluk yükledi. Bu sorumluluğun bilincindeyiz. İnşallah daha çok çalışacağız. Seçimlerin ülkemiz, milletimiz ve yöremiz için hayırlar getirmesini diliyorum."


"CHP inşallah fikirlerle projelerle konuşmaya başlar" diyen Özak,


"İftiralardan, dedikodulardan, insanları karalamaktan vazgeçer. Trabzon bize, CHP ve MHP'ye gerekeni gösterdi. CHP kendine çeki düzen verirse bizim için iyi olur. Demokrasi için iyi olur. Projeleri konuşursa ve doğruyu desteklerse özellikle demokrasiyi desteklerse iyi olur.


Bizim için önemli olan demokrasiyi yaşatmak ve demokrasiyi çağdaş ve evrensel değerlere getirebilmek için verdiğimiz bir fazilet mücadelesidir. Halkın iradesi ile meclise geldiğini iddia edenler bize yardım etmezlerse halk hesabını sorar. Bizim İş Bankası'yla da ortaklığımız yok biliyorsunuz" diye konuştu.

BAYRAKTAR'IN MAZBATASINI TERZİ ALDI


Öte yandan Trabzon Ak Parti Milletvekili Erdoğan Bayraktar'ın mazbatasını AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Hakan Terzi aldı.

CANALİOĞLU DA MAZBATASINI ALDI


12 Haziran seçimlerinde CHP'nin Trabzon'dan çıkardığı tek milletvekili olan Genel Başkan Yardımcısı Volkan Canalioğlu, bugün Trabzon Adliyesi'ne gelerek İl Seçim Kurulu Başkanı Adil Sever'den mazbatasını aldı.

Canalioğlu, mazbata töreninin ardından adliye binası önünde basın mensuplarına bir açıklama yaptı.

Genel seçimde beklentilerinin yüzde 28-30 puan aralığında oy almak olduğunu belirten Volkan Canalioğlu,

"Yüzde 26'da kaldık ama baktığınızda Türkiye'de oylarımızı 3. 5 milyon artırdık. Bütün örgütlerimiz olağanüstü gayret sarf ettiler. Sonuçta çıkan tablo vatandaşımızın tercihidir ve saygı duyuyoruz" diye konuştu.

CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı başlatılan muhalefet hareketini eleştiren Canalioğlu,

"Sayın Baykal kendi genel başkanlığı döneminde 'CHP kurultaylar partisi olmaktan çıkarılmalıdır' diyordu. CHP; 88 yıldır var olmuştur. Koltuklar kimseye mülk değildir. Hiç kimse koltuk kapma sevdasında olmasın" dedi.

AYDIN, HENÜZ MAZBATASINI ALMADI


Edinilen bilgiye göre; 24. Dönem Trabzon Milletvekili seçilen eski Bayındırlık ve İskan Bakanlarından MHP'li Koray Aydın, henüz İl Seçim Kurulundan mazbatasını almadı.  

THA-20 Haziran 2011 Pazartesi

Hiç yorum yok: