29 Haz 2011

FEVZİ KURTOĞLU; DUALARLA EBEDİYETE UĞURLANDI



Trabzon’un tanınmış iş adamlarından Yeni Karamürsel Mağazası(YKM)’ın sahibi Fevzi Kurtoğlu, bugün Trabzon Merkez Uğurlu Mahallesi’nde dualarla ebediyete uğurlandı.



Trabzon’un tanınmış iş adamlarından, Yeni Karamürsel Mağazası(YKM) ve Fevzi Kurtoğlu Konfeksiyon Tic. Ltd. Şti.’nin sahibi Fevzi Kurtoğlu; bugün (29 Haziran 2011 Çarşamba) ikindi namazına müteakip Trabzon Merkez Uğurlu Mahallesi Merkez Cami’inde kılınan cenaze namazından sonra dualar ve gözyaşları arasında aynı yerdeki aile kabristanlığında toprağa verildi.


Cenazeye Trabzon Belediye Başkan Yardımcı Ergin Aydın, Türk Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Nihat Adıgüzel, TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Trabzon Belediye Meclis üyesi ve eski ANAP Trabzon İl Başkanı Fahrettin Aksoy, Türk Kızılay Trabzon Şube Başkanı Fuat Adıgüzel, Taka Gazetesi Baş Yazarı Yusuf Turgut, Karadeniz Ekpres Gazetesi Sahibi ve Başyazarı Hasan Kurt, TGC eski Başkanı Osman Çavuşoğlu, Türksesi Gazetesi Başyazarı Tarkan Uzen, ANAP eski İl Başkanı Sıtkı Hacısalihoğlu, çok sayıda siyasetçi, bürokrat, basın mensubu ve kalabalık bir cemaat katıldı.

İkindi namazını ve cenaze namazını Trabzon İl Müftüsü Veysel Çakı kıldırdı.


Bilidiği üzere uzun süredir Pankreas kanserinden rahatsız olan merhum Fevzi Kurtoğlu, tedavi gördüğü Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde dün gece tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirmişti. Ayrıca Fevzi Kurtoğlu, bir dönem Trabzon’un vergi rekortmenlerinden olup Trabzon’da en çok sevilen ve tanınan iş adamlarındandı.


Genç denilebilecek bir yaşta hayatını kaybeden değerli insan Fevzi Kurtoğlu’na Allah’tan rahmet ve ailesine, eş, dost, akraba ve sevenlerine sabırlar dileriz.

HABER: Trabzon Haber Ajansı-29 Haziran 2011 Çarşamba

Hiç yorum yok: