2 Mar 2011

YEŞİLAY HAFTASI 1-7 MART TARİHLERİ ARASINDA


Bu yıl YEŞİLAY HAFTASI 01-07 Mart 2011 tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Trabzon’da ise YEŞİLAY HAFTASI 04 Mart 2011 Cuma Günü Trabzon Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde Kutlama Programına göre kutlama yapılacak.


Bu yıl Türkiye genelinde YEŞİLAY HAFTASI 01-07 Mart 2011 tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Trabzon’da ise Türkiye Yeşilay Cemiyeti, Yeşilay Trabzon İl Temsilciliği ve Trabzon Belediyesi işbirliği ile YEŞİLAY HAFTASI; 04 Mart 2011 Cuma Günü Trabzon Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde Kutlama Programına göre kutlanacaktır.


Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezindeki etkinliklerde;


Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kutlama programı, Yeşilay Trabzon Temsilcisi M. Emin Şirin’in konuşmasıyla açılacak. Ardından sırasıyla Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Yeşilay Genel Başkanı Av. Muharrem Balcı ve Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık birer konuşma yapacaklar. Ardından Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri ve verilecek ve plaket takdimi yapılacak.

PANEL: 04 Mart 2011 Cuma Günü Saat: 13.00'de


Bundan sonra Oturum Başkanlığını Araştırmacı Yazar Mustafa Yazıcı’nın yürüteceği PANEL’e Panelist olarak; Prof. Dr. Cevdet Erdöl (TBMM Sağlık Komisyonu Başkanı), Av. Muharrem Balcı (Yeşilay Genel Başkanı), Prof. Dr. Tevfik Özlü (KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Başhekimi) katılacak.

Panel'den Sonra KARİKATÜR SERGİSİ Açılışı var


Ardından Trabzonlu Karikatürist Yazar Harun Yavruoğlu’nun hazırladığı Karikatür Sergisinin açılışı yapılacak ve sergisi gezilecektir.

TRABZON HABER AJANSI – 28.02.2011 Pazartesi

Hiç yorum yok: