22 Mar 2011

AV. AHMET METİN GENÇ, TÜM TEŞKİLATLARA TEŞEKKÜR ETTİ



20 Mart 2011 Pazar Günü Ak Parti Trabzon Teşkilatınca Trabzon Dünya Ticaret Merkezi’nde yapılan 12 Haziran tarihinde yapılacak olan 24. Dönem Milletvekilliği temayül yoklamasında tüm teşkilatların tercihi ile 1.sıraya yerleşen AK Parti Trabzon eski İl Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, TEŞEKKÜR MESAJI yayınladı.


Pazar günü geçekleştirilen temayül yoklamasında AK Parti Teşkilatlarının teveccühü ile ilk sırada yer alan AK Parti milletvekili aday adayı Av. Ahmet Metin Genç, teşkilatların kendisine vermiş olduğu destekten memnun olduğunu belirterek şunları söyledi:


“Yıllarca omuz omuza birlikte Trabzon için hizmet verdiğim teşkilat mensubu arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Üstün gayret ve özveriyle her zaman iftihar ettiğim teşkilat mensubu arkadaşlarımın vermiş oldukları desteğin aynı zamanda sorumluluk anlamına da geldiğini biliyorum.


Bu sorumluluk bilinciyle şayet aday olup ve Trabzon’u temsil için seçilirsem bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada her zaman teşkilat mensubu arkadaşlarımla el ele, omuz omuza hizmet yolculuğumuza devam edeceğimi ifade etmek isterim” dedi.

Hiç yorum yok: