20 Mar 2011

BATI, LEŞ KARGALARI GİBİ...


Filistin’de, Gazze’de, Irak’ta, Afganistan’daki insan hakları ihlallerine göz yuman ve hatta katliamlara bizzat katılan Batı, Petrolün, Güneş Enerjisinin kokusunu alınca adeta canavarlaşarak, güya insan hakları savunucusu kisvesine bürünerek, Libya’ya müdahale ediyor. Güya sivilleri vurmuyorlar mış.!!!

Batı, İslam Dünyasına karşı örtülü HAÇLI SEFERİ başlatmış durumda…

**

Dün ilk olarak Fransız uçaklarının Libya'yı bombalamasının ardında ABD, İngiltere güçleri havadan ve denizden Libya'ya saldırmıştı. Şimdi ise İtalya operasyona katılıyor.


HABER MERKEZİ / TİMETURK


Dün ilk olarak Fransız uçaklarının Libya'yı bombalamasının ardında ABD, İngiltere güçleri havadan ve denizden Libya'ya saldırmıştı. İtalya Savunma Bakanı yaptığı açıklamada İtalya güçlerinin operasyona her an katılabileceğini belirtti.


Birleşmiş Milletler(BM) Güvenlik Konseyi'nde çekimser kalan Rusya ve Çin bu anlamsız savaşından derhal sona ermesi gerektiğini açıklaması yaptılar. İran'da savaşa son verilmesini isteyen ülkeler arasında. Almanya ise sessiz kalmayı sürdürüyor.


Kaddafi'nin ülkesinin sonuna kadar savunacağını ve uzun bir savaşa hazır olduklarını belirtmesinin ardından taraftarlarına 1 milyon silah dağıtacağını açıkladı.


ARAP BİRLİĞİ'NDEN BATI SERT ÇIKIŞ


"Uçuşa yasak bölge derken bombardumanı kasdetmedik" denilen açıklamada açılan savaşın derhal durdurulması istendi.


NATO BÜYÜKELÇİLERİ TOPLANIYOR


NATO üyesi 28 ülkenin büyükelçileri; gelişmeleri değerlendirmek üzere acil toplanıyor.


HABER ve FOTO KAYNAĞI: www.timeturk.com - 20 Mart 2011 Pazar - 16:17

Hiç yorum yok: