22 Eyl 2011

REVİ: “BAKAN YARDIMCISI BALTA, TRABZON İÇİN BÜYÜK KAZANIM”


Trabzon İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi; hemşehrimiz Muhammet Balta’nın Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı olarak atanmasından büyük memnuniyet duyduklarını söyledi.
 
Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı olarak atanan Muhammet Balta’nın yeni görevine başlaması nedeniyle memnuniyetini dile getiren Revi, Balta’nın Trabzon şehir ve kırsal alan sorunlarını çok yakından bildiğini vizyonu ile de bu görevi başarıyla yürütebilecek bir bilgi birikimine sahip olduğunu belirterek;

“Tabi gerek bakanımız Sayın Erdoğan Bayraktar’ın gerekse de Başbakanımızın ve Cumhurbaşkanımızın bu atamada gösterdikleri kararlılık da bizim mutlu etti” dedi.

Muhammet Balta’nın daha önce İl Genel Meclis Başkanlığı ve Ak parti İl Başkanlığı görevlerini yürüttüğünü ve başarılı hizmetler yaptığını belirten Haydar Revi;

“Sayın Bakanımız Erdoğan Bayraktar ile birlikte yeni kurulan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda çok önemli işlere imza atacaklardır. Ülkemizde yaşanabilir, çağdaş normlara uygun şehirler, beldeler ve köylerin oluşması için var gücüyle çalışacağından eminim. Başta Trabzon olmak üzere Türkiye için büyük bir kazanım olarak gördüğüm Sayın Muhammet Balta’nın ağır ve önemli sorumluluğa sahip yeni görevini de başarıyla yerine getireceğinden hiç kuşkum yoktur. Balta’ya yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Erdoğan TAFLAN – 21.09.2011

Hiç yorum yok: