15 Eyl 2011

SANATÇI YILDIZ MEMİŞ’İN OĞLU SELÇUK, MÜH. ZENEP SARI ile EVLENDİ


Trabzon Belediyesi Türk Halk Müziği (THM) Korosunda görevli Trabzonlu Sanatçı Yıldız Memiş’in oğlu Selçuk Yıldız, Vesta Düğün salonunda yapılan düğünün sonunda Mühendis Zeynep Sarı ile hayatlarını birleştirdi.


Trabzon Belediyesi Türk Halk Müziği (THM) Korosunda görevli Trabzonlu Sanatçı Yıldız Memiş’in oğlu, Grant Çiçekçiliğin sahibi Selçuk Yıldız, 12.09.2011 Pazartesi günü Vesta Düğün Salonunda yapılan düğün sonunda Zeynep Sarı ile hayatlarını birleştirdi.

 
Düğüne Turmag Madencilik A.Ş. Bölge Müdürü ve Trabzon eski Liman Müdürü Üzeyir Markal ve Turmag personeli, Trabzon Belediyesi Türk Halk Müziği Koro şefi ve TRT Bölge Sanatçısı İhsan Eyuboğlu, THM Saz-Bağlama Şefi Erol Uzun, THM korosu elemanları, eş, dost, akraba ve gelin ve damadın arkadaşları ve çok sayıda davetli katıldı.

 
Düğünde bol bol çiftetelli oynayan Maden Mühendisi olarak TURMAG Madenciliğinde görevli gelin Zeynep Sarı ile gelinle Grant Çiçekçiliğin sahibi damat Selçuk Yıldız’ın ve ebeveynlerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.



DÜĞÜNDEN BAZI KARELER

















HABER ve  FOTOĞRAFLAR: Mehmet BİRİNCİ - 14.09.2011

Hiç yorum yok: