3 Eyl 2011

NURETTİN GÜVEN, EBEDİYETE UĞURLANDI


Trabzon’da sevilen emekli bankacı Nurettin Güven geçirdiği kalp krizi sonucu Hayatını kaybetti.  



 
Genç yaşta hayatını kaybeden Güven, gözyaşları ve dualar arasında Akçaabat Mezarlık Camii’nde kılınan cenaze namazından sonra aynı yerdeki aile kabristanlığına defnedildi.

 
Trabzon’da sevilen emekli bankacı Nurettin Güven(59), önceki Perşembe gününün akşamı saat 20.00 civarında yüksek tansiyona bağlı olarak evinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. Güven çok kısa zamanda gelen ambulans ile Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesine kaldırılmışsa da yapılan müdahaleler yeterli olmadı.

Bu güzel günler hatıralarda kaldı.

Merhum Nurettin Güven’in Cenazesi Öğleye yakın Dürbinar Mahallesi’ndeki evinden alınarak Akçaabat Mezarlık Camii’ne getirildi. Eda edilen Cuma Namazı’nın ardından kalabalık bir cemaatin iştirakiyle kılınan Cenaze Namazından sonra aynı Caminin doğu tarafındaki Akçaabat Kent Mezarlığında okunan Kur’an’lar, yapılan dualar ve pınarlarından taşan gözyaşları arasında toprağa verildi.

 
Merhum Nurettin Güven, uzun yıllar Akbank Trabzon Şubesi’nde Şef olarak çalışmış ve emekli olduktan sonra da bir özel bankada bir süre çalışmaya devam etmişti. Merhum Güven; biri kız, 2’si erkek olmak üzere 3 çocuk babasıydı.

O, TS ve A.Sebatspor’un fanatik taraftarı idi.

TRABZON HABER AJANSI olarak Merhum Nurettin Güven’e Allah’tan Rahmet, Eş, Dost, Aile, Akraba ve Sevenlerine Sabır ve Metanet Dileriz.

TRABZON HABER AJANSI - 02 Eylül 2011 Cuma

Hiç yorum yok: