16 Tem 2011

ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİ BAŞKANI KARACA’DAN TERÖRE ÖFKE

Trabzon Şehit Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Karaca 14 Temmuz 2011 tarihinde Diyarbakır ili Silvan ilçesinde bölücü terör örgütü PKK’nın kurmuş olduğu pusuda 13 vatan evladının şehit olmasını sert bir dille kınadı.

Diyarbakır Silvan'da pusuya düşürülerek şehit edilen 13 Şehidimizi katleden bölücü hainlere, işbirlikçilerine ve gerekli önlemi almayanlara karşı tepkiler hızla büyüyor...


Karaca, yaptığı açıklamada;

"Karaca yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 14 Temmuz 2011 tarihinde Diyarbakır ili Silvan ilçesinde bölücü terör örgütü PKK nın kurmuş olduğu pusuda 13 vatan evladının şehit olması ve 7 sininde yaralanması olayını şiddetle kınıyoruz.

Artık saldırılara dur deme zamanı gelmiştir. Birileri bu gibi durumlarda bayram ederken, kınalı kuzuların evlerinden feryatlar yükselmektedir. Buna göz yummamız veya sessiz kalmamız düşünülemez.

Türkiye'yi bölmek ve parçalamak için el ele verip hain terör örgütüyle beraber hareket edenler ve hatta Meclis'teki terör destekçileri bayram edebilirler. Ama onlar şunu bilmelidirler ki emellerine asla ulaşamayacaklardır. Çünkü bu vatanın her karış toprağı dünkü saldırıda şehit olanlar gibi yüz binlerce ve milyonlarca şehidimizin kanlarıyla sulanmıştır.

Sözde demokratik özerklik ilan edip, büyük Türkiye Cumhuriyeti'nin birlik ve beraberliğini ve bölünmez bütünlüğünü bölmeye çalışan hainler asla ve asla hedeflerine ulaşamayacaklardır.

Şehit aileleri olarak bizler, vatanını seven ve bu işte muhatap ve yetkili olan herkesin terörün üzerine kararlılıkla gitmesini ve haince şehit edilen yavrularımızın hesabının sorulmasını diliyor, Şehit olan askerlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz”

GÜNEBAKIŞ 

Hiç yorum yok: