23 Tem 2011

TRABZON BELEDİYESİNE 29 YENİ ARAÇ ALINDI

Trabzon Belediyesi, hizmetlerinde kullanılmak üzere 10 yeni otobüs ile belediye temizlik hizmetlerinde kullanılmak üzere alınan 19 yeni temizlik aracını düzenlenen törenle hizmete sundu.


Atapark'taki Belediye binası önünde düzenlenen törene Trabzon Milletvekili Faruk Nafiz Özak, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Emniyet Müdürü Feridun Boz, AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, Merkez İlçe Başkanı Zeki Kavanoz, Belediye Başkan Yardımcıları, Teknik Katı Atık Firma'sı Sahibi Hasan Topaloğlu, STÖ Başkanları Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları ve belediye personeli katıldı.


Belediye Mehter Takımı'nın verdiği konserle başlayan açılışta konuşan Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, halkın verdiği onurlu ve büyük görevi layıkıyla yerine getirmek için bıkmadan, usanmadan çalıştıklarını belirterek,


"Trabzonluların yaşam standardını yükseltmek için başlattığımız büyük adımları sürdürüyoruz. Bu anlamda halkımızın güvenli ve kaliteli hizmetler sunabilmek için makine parkımızı yeniliyoruz. Göreve geldiğimizden beri belediyemize 82 yeni araç ve iş makinesi kazandırdık Bugün yaptığımız törenle 10 yeni otobüsümüz ile Belediyemizin temizlik işlerini yürüten Teknik Katı Atık Firması'nın aldığı 19 temizlik aracını Trabzonluların hizmetine sunuyoruz. Kentimize hayırlı olsun" dedi.

"Yaptığımız hizmetlerde Trabzon birlikteliği ve dayanışması var" diyerek sözlerini sürdüren Gümrükçüoğlu,

"Bize güç veren Trabzon halkına, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, bakanlarımıza, milletvekillerimize, meclis üyelerimize ve muhtarlarımıza şükranlarımızı sunuyorum" dedi.


Gümrükçüoğlu ayrıca Avrupa Gençlik Olimpiyatları öncesi belediye temizlik işlerini yürüten Teknik Katı Atık'ta çalışan işçilere verilen olimpiyat logolu yeni kıyafetler için de firma sahibi Hasan Topaloğlu'na teşekkür etti.


Trabzon Milletvekili Faruk Nafiz Özak ise Trabzon'un her geçen gün değiştiğini ve geliştiğini belirterek başladığı konuşmasında Belediyenin ve merkezi hükümetin yaptığı çalışmalarla Trabzon'un şantiyeye dönüştüğünü kaydetti.



Özak, "Trabzon bu hizmetleri takım ruhu ile hareket eder yapıyor. Bu tarihi kente en iyi hizmeti vermeye gayret gösteriyoruz. Bu başarı Trabzon'undur. Hizmet alma bakımından Trabzon altın çağını yaşıyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Trabzon 2011 Avrupa Gençlik Olimpiyatlarına tam olarak hazır durumda" diye konuştu.

Konuşmaların ardından dualarla otobüsler ve temizlik araçları hizmete alındı. Özak ve Gümrükçüoğlu'nun birlikte araçları incelemelerinin ardından tören temizlik işçileri ve şoförlerle birlikte çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.




Belediye dün 2012 Model 10 adet otobüs dışında, temizlik hizmetlerinde kullanılmak üzere 10 yeni çöp sıkıştırma aracını, 4 büyük çöp toplama aracını, 1 konteynır temizleme ve dezenfekte aracını, 2 adet süpürge aracını, 2 adet çift kabin kamyoneti Trabzon halkının hizmetinde kullanılmak üzere hizmete soktu.

(TBB-21.07. 2011 Perşembe)

THA-22 Temmuz 2011 Cuma

Hiç yorum yok: