16 Tem 2011

SP OLAĞAN GENEL KURULU 17 TEMMUZ’ DA


Saadet Partisi’nin 4. Olağan Genel Kurulu, 17 Temmuz’da gerçekleştirilecek.

Saadet Partisi’nin 4. Olağan Genel Kurulu, 17 Temmuz’da gerçekleştirilecek. Bu nedenle partide bir hayli yoğunluk yaşanıyor.

Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Mahmut Çizmecioğlu 12 Haziran seçimlerinin ardından Partisinin genel merkezinden Türkiye’nin dört bir yanına giden heyetlerin önce seçim sonuçları üzerinde bir değerlendirme yaptığını ifade ederek,

"Bu değerlendirmelerin ardından yeni bir heyet de 17 Temmuz’da gerçekleştirilecek olan 4. Olağan Genel Kurulumuz için çalışmalara başladı. Yine bu heyet Türkiye’nin dört bir tarafındaki illere giderek teşkilatların genel başkanlık konusundaki düşünceleri alındı, karşılıklı istişarelerde bulunuldu. Bu toplantılara ise partimizin bütün teşkilatları ile milletvekili adayları da katıldı" dedi.

Kendilerinin Genel Başkan Mustafa Kamalak’tan memnun olduğunu söyleyen Çizmecioğlu,

"Genel Başkanımız çok olgun, birikimli ve tecrübeli bir insan. Her genel başkanda bulunmayan meziyetleri var. Hem doçent hem de profesör olma başarısını göstermiş bir siyasetçi aynı zamanda. Biz kendisinden memnunuz ancak Genel İdare Kurulu ile İstişare Kurullarının kararlarına da saygılıyız" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde Genel Başkan Yardımcılarından Necmettin Aydın, Saadet Partisi’nin 12 Haziran’daki seçimlerden başarısız çıktığını öne sürerek, Genel Başkan Musafa Kamalak’ın istifa etmesi gerektiği yönündeki çağrısına da tepki gösteren Çizmecioğlu şunları söyledi:

"Önce kendisinin istifa etmesi lazım. O da başkanlık divanında ve çalışmaların içinde yer almıştır. Bunlar sonucu yenilgi gibi kabul eden mücadele gücü olmayan insanlar. Sonuç böyle oldu diye de siyaseti bırakacağız diye bir şey yok. Bunlar kolay pes diyen arkadaşlarımızdan bir tanesidir. ‘Biz başaramayız’ kanısına kapılan, yenilgiyi kolay kabul eden bir siyasetçi bu arkadaşımız."

HABER: Günebakış

Hiç yorum yok: