12 Tem 2011

AKÇAABAT’TA HÜZÜN: GÖZYAŞLARI ve DUALARLA EBEDİYETE UĞURLANDILAR


Trabzon Akçaabat'a bağlı Salacık Köyünde dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden karı-koca ve 5 yaşındaki çocukları ve Akçaabat Söğütlü Beldesinde kanalizasyondan sızan metan gazından zehirlenen işçi Mehmet Ali Metin(21) bugün toprağa verildiler.

 
Akçaabat İlçesi Salacık Köyü’nde dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden baba Şenol Kitapçi (35) anne Ayten Kitapçi (31) ve 5 yaşındaki Betül Kitapçi; Cevizlik Köyü’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları ve dualarla toprağa verildi.

Cenazeye katılımın yoğun olması nedeniyle köy şosesi üzerinde kılınan cenaze namazına, Dörtyol Belediye başkanı Cevat Birinci, Derecik Belediye Başkanı Ali Ulusoy, Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkanı Yaşar Sivrikaya ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenaze törenine ailenin tek sağ kalan çocuğu Ali Kitapçi (9) de katıldı.

**

Metan gazından zehirlenen işçi Mehmet Ali Metin(21) bugün Kirazlık Köyünde toprağa verildi.

Öte yandan Akçaabat’a bağlı Söğütlü Beldesi'nde dün tıkanan kanalizasyon kanalını açmak için kanala giren ve sızan metan gazından etkilenip hayatını kaybeden Mehmet Ali Metin(21) de Akçaabat’a bağlı Kirazlık Köyü Zaferli Camii’nde öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından aynı yerdeki aile mezarlığına gözyaşları ve dualarla defnedildi.

Kaynak: www.akcaabathaber.com - 12 Temmuz 2011 Salı

Hiç yorum yok: