22 Tem 2011

GENÇLER ARASI DEĞİŞİM PROGRAMI’NA DESTEK


İLESAM, Dünya Yaşlılık Derneği ve Ankara Ortadoğu Lions Kulübü 18 Temmuz’da Ankara Gölbaşı’nda bir araya geldiler.



18 Temmuz 2011 Pazartesi akşamı Gölbaşı/Ankara Beykoz restaurant da, Gençlerarası Değişim Programı (GAD) kapsamında Ankara Ortadoğu Lions Kulübü tarafından verilen yemekte bir araya gelen İLESAM, Dünya Yaşlılık Derneği ve Ankara Ortadoğu Lions Kulübü yöneticileri ilerleyen süreçte ortak çalışmalara imza atacaklarını söylediler.



Uluslararası Lions Kulüpler Birliği tarafından yürütülen Gençler arası Değişim Programı (GAD) kapsamında gençlerin diğer toplumları tanımaları, bilgi edinmeleri, insanlar arası barış, dostluk ve kardeşlik amaçlı yürütülen projeyle 25 farklı ülkeden gençler Ankara Gölbaşı’nda bir araya geldi.

 
Ülkemizin Nevşehir, Bursa, Eskişehir gibi çeşitli yerlerini gezecek gençler:

 “Türkiye’ye gelmeden önceki bilgilerinin yanlış olduğunu, Türkiye’ye gelince gördükleri güzelliklere hayran kaldıklarını ve Türk kültürünün çok zengin bir kültür olduğunu fark ettiklerini” söylediler.


Yemekte, İLESAM Genel Başkanı Mehmet Nuri Parmaksız, Dünya Yaşlılık Derneği Kurucusu ve Başkan Yardımcısı Umut Çınar ve Ankara Ortadoğu Lions Kulübü Başkanı Zişan Yağız arasında ilerleyen dönem içinde ortak faaliyetler yapılması yönünde fikir birliğine varıldı.


THA-21.07.2011 Perşembe

Hiç yorum yok: