2 Ağu 2011

UYUŞTURUCUYA EL KONDU


Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince bir Otobüste yapılan aramada esrar maddesiyle birlikte bir kişi yakalanarak, “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak” suçunun şüphelisi olarak gözaltına alındı.


İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince; “Uyuşturucu Madde” konularına yönelik yapılan istihbari çalışmalarda, Ş.U. isimli şahsın Diyarbakır İlinden temin ettiği uyuşturucu maddeyi 30.07.2011 günü yolcu otobüsü vasıtası ile İlimize intikalini sağlayarak burada piyasaya süreceği yönünde elde edilen bilgiler üzerine;

Yukarıda bahsi geçen istihbari bilgiler doğrultusunda Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri aynı gün Trabzon-Erzurum Yolu üzerinde Diyarbakır İlinden Trabzon’a gelecek olan yolcu otobüsleri üzerinde yapılan aramalar sırasında, Ö.C.N Firmasına ait yolcu otobüsünde, Ş.U. isimli şahıs; 4 Kilo 180 Gram Kubar Esrar Maddesi ile birlikte yakalanarak “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak” suçunun şüphelisi olarak aynı gün sevk edildiği Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığınca tutuklanarak, Trabzon Kapalı Cezaevi’ne gönderilmiştir.

01 ağustos 2011 pazartesi

Hiç yorum yok: