13 Ağu 2011

‘NEZİH BAHÇE’ SİZLERE ÖZEL…


Akçaabat Yıldızlı’da açıldığı ilk günden bu yana ilgi odağı haline gelen ‘Nezih Bahçe’ müşterilerine doğal bahçe ortamında kaliteli hizmet veriyor.
 
Karadeniz ve Doğu Yemek Kültürünü Trabzon’da buluşturan ve doğal mekanı ile kısa zamanda öne çıkan ‘Nezih Bahçe’ müşterilerine farklı bir konsept sunuyor.

DOĞAL BİR ORTAM

 
Akçaabat Yıldızlı’da açıldığı ilk günden bu yana ilgi odağı haline gelen Nezih Bahçe müşterilerine doğal bahçe ortamında kaliteli hizmet sunuyor.

 
Trabzon’da ilk kez Karedeniz ve Doğu yemek kültürünü taşıyan Nezih Bahçe diğer mutfaklarda da beğeni kazanıyor. İşletme ortaklarından Nedim Cüreoğlu:

“10 yılı aşkın süredir lokanta sektöründeyiz. Nezih Bahçe’nin yeri için 2 yıl alan araştırması yaptık. Bahçe ortamında, doğal parfüm kokuları eşliğinde açık büfe hizmet veriyoruz. Farklı bir yerimiz var. Karadeniz ve Doğu mutfağını buluşturduk. Köfte ve balık vazgeçilmezimiz; ama biz iki mutfakta da ön plandayız. Herkesimin damak tadına uygun lezzetlerimiz var” dedi.

KALİTELİ HİZMET ÖZEL SUNUM

 
Aynı anda 250 kişiye hizmet verebildiklerini söyleyen Cüreoğlu:

“25 kişi istihdam ediyoruz. Park sorunumuz yok, çocuk oyun alanımız var.

Burada Hukukçuları, futbolcuları, seçkin çevreleri ağırladık. Sanatçılar da Nezih Bahçe ile tanışacak, davetlerimiz olacak.

Ramazan’a özel hizmetlerimiz de var. Sağlığa çok önem veriyoruz. Anlayışımızda önce hijyen var.

Trabzon’da lokanta sektöründe Nezih Bahçe müşterilerine kaliteli hizmet, lezzetli bir sunum yapıyor.

Bugüne kadar çok olumlu görüşler aldık. Müşterimizin memnuniyetinden ötürü çok mutluyuz” diye konuştu.

Adem AKPINAR - 12 Ağustos 2011 Cuma

Hiç yorum yok: