27 Ağu 2011

VALİ KIZILCIK’TAN BAYRAM MESAJI


Ramazan Bayramı münasebetiyle Trabzon Valisi Dr. Recep KIZILCIK, bayram mesajı yayınladı. 



VALİ KIZILCIK'IN, BAYRAM MESAJ’INDA:

Sevgili Trabzonlular,

Sağlık ve esenlik içinde idrak ettiğimiz mübarek Ramazan ayından sonra, Ramazan Bayramını kutlamanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Milli ve manevi değerlerimizin güçlenmesinde, sevgi, saygı, hoşgörü anlayışı ile en güzel zeminleri oluşturan bir bayramı daha huzur ve güven içinde karşılamanın sevinci içerisindeyiz. Bu günleri, olumsuzlukları sonlandırmak için bir fırsata çevirelim. Birbirimizi daha iyi anlayabilmek, hoşgörü, sevgi ve saygı ortamını güçlendirmek için vesile sayalım. Kendimizi karşımızdakinin yerine koymayı, onu anlamayı ve böylelikle toplumsal barışı güçlendirmeyi bir hayat felsefesi olarak benimsemeliyiz. Somali’ye yaptığımız yardımlar ile Millet olarak sahip olduğumuz yardımlaşma, ihtiyaç sahibi insanların yardımına koşma özelliğimizi Ramazan ayı boyunca gösterdik. Tüm hemşerilerime bu duyarlılığından dolayı teşekkür ediyorum.

Değerli Trabzonlu hemşerilerim;

Dünyada yaşanan değişimlerin gerisinde kalmadan değerlerimizi de kucaklayarak yaşayacağımız Ramazan Bayramının sağlık mutluluk ve huzur içinde geçmesini temennisiyle, vatanı uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kamu görevlilerinin, esnafı ve eşrafıyla tüm Trabzon halkının, yurtiçi ve yurt dışında bulunan siz saygıdeğer hemşerilerimin bayramlarını tebrik ediyorum” dedi.

26 Ağustos 2011 Cuma

Hiç yorum yok: