2 Ağu 2011

TRABZONLU ÜNLÜ İŞ ADAMI SEFER NUHOĞLU VEFAT ETTİ


Trabzon’un saygın ve sevilen işadamlarından, nakliye sektörünün önde gelen isimlerinden, Trabzonspor Kulübü Divan Kurulu Üyesi, TTSO Meclis üyesi Sefer Nuhoğlu(65), İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.


Trabzon kamuoyunun yakından tanıdığı Trabzonspor Kulübü Divan Kurulu Üyesi, TTSO Meclis Üyesi Sefer Nuhoğlu (65), İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.


Nuhoğlu Lojistik Taş. Tur. Tic. Ltd. Şti.’nin sahibi Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Üyesi ve eski yönetim kurulu üyesi Sefer Nuhoğlu, İstanbul’da tedavi gördüğü Acıbadem Maslak Hastanesi’nde hayatını kaybetti.


Birkaç gündür ciğerlerinden rahatsız olan ve önceki gün önce ÇAPA Tıp Fakültesi’ne ardından da Acıbadem Maslak Hastanesi’ne kaldırılan ve burada yoğun bakım ünitesinde tutulan Nuhoğlu, dün sabaha karşı son nefesini verdi.


Ani vefatı başta iş dünyası, nakliyat sektörü ve Trabzon’da büyük üzüntüye sebep olan Nuhoğlu, bugün (02 Ağustos 2011 Salı günü) Hayrat İlçesi Çamlıtepe Mahallesi Merkez Camii’nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra aynı yerdeki aile mezarlığında toprağa verilecek.


Cenazesi dün İstanbul’dan Trabzon’a getirilen Nuhoğlu, evli ve 4 çocuk babasıydı.


Trabzonspor Kulübünden yapılan açıklamada ise "Divan Kurulu Üyemiz Sefer Nuhoğlu vefat etmiştir. Merhuma Yüce Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz” denildi.


Bizlerde Merhum Sefer Nuhoğlu’na Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyoruz.


01.08.2011 Pazartesi

Hiç yorum yok: