23 Ağu 2011

M. ZAHİT ÖZTÜRK; DUALAR ve GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI


Trabzon’da simit sektörünün önde gelen firmalarından Özen Simit’in sahiplerinden ve Sosyal Hizmetler eski İl Müdürlerinden, eğitimci Mustafa Öztürk’ün oğlu, HAS Parti Trabzon Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Zahit Öztürk (27), hafta sonunu geçirmek için gittiği Uzungöl’de hayata veda etti. 


Elektrik Akımına Kapılınca

Çaykara Uzungöl Beldesindeki gölün üst kısmında yer alan ve göle su sağlayan dere kenarına giden Öztürk, balık tutmak için elindeki oltanın kancasını dereye fırlattı. Yakaladığı balığı sevinçle çeken Öztürk, oltasının ucundaki ölümden habersiz oltasına takılan balık elektrik tellerine dolanınca balığı kurtarmaya çalışırken, elektrik akımına kapılarak olay yerinde can verdi.

Öztürk'ün naşı, jandarmanın incelemesi sonrası Çaykara Devlet Hastanesi morguna, ardından da kesin ölüm nedeninin tespit edilmesi için Trabzon Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

İmam Hatip Lisesi emekli öğretmenlerinden ve Trabzon Sosyal Hizmetler eski İl Müdürlerinden Mustafa Öztürk’ün de oğlu olan Mehmet Zahit Öztürk’ün ölümü sevenlerini acıya boğdu.

Baba Öztürk Umre’deydi

Ramazan dolaysıyla Umre için Mekke’ye giden baba Mustafa Öztürk, umresini tamamlayamadan acılı haberle sarsıldı.

Baba Mustafa Öztürk’ün umrede olduğundan dün gece yarısı Cidde’den İstanbul’a hareket etti. İstanbul üzerinden Trabzon’a gelen baba Öztürk, dün ikindi namazına müteakip İskenderpaşa Camii’nde kılınan oğlunun cenazesine katıldı.

MEHMET ZAHİT ÖZTÜRK DUALARLA DEFNEDİLDİ

Mehmet Zahit Öztürk’ün dün balık tutarken elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetmesi nedeniyle 22 Ağustos Pazartesi günü İkindi namazını müteakip Trabzon Merkez İskenderpaşa Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından dualar ve gözyaşları arasında Trabzon Merkez Bostancı aile mezarlığında toprağa verildi.

Yaklaşık 1 yıllık evli olan evli olan ve 1,5 aylık bebek babası olan merhum Öztürk’ün cenazesine HAS Parti İl ve Merkez İlçe teşkilatının yanı sıra, Trabzon protokolü, siyasi parti temsilcileri, ailesi, sevenleri ve dostları ile Trabzon’un ileri gelenleri olmak üzere kalabalık bir cemaat katıldı.

Beklenmedik bir şekilde hayatını kaybeden Değerli Dostumuz Mustafa Öztürk’ün oğlu merhum Mehmet Zahit Öztürk’e Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır ve metanet dileriz.

Y.Kaynak: GÜNEBAKIŞ; TAKA GAZETELERİ - 22 Ağustos 2011

Hiç yorum yok: