19 Ağu 2011

UYUŞTURUCU OPERASYONU


Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekiplerince yapılan baskında yakalanan uyuşturucuya el konularak, suçüstü yapılan şahıs tutuklandı.


Trabzon Emniyet Müdürlüğümüz, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekiplerince;

Trabzon İl Merkezinde faaliyet gösteren bir Kuaför dükkanında E.A. isimli şahsın uyuşturucu madde satışı yaptığı yönünde elde edilen bilgiler üzerine, konuya ilişkin görevli ekiplerimizce yapılan takipler sonrasında bu yönde gerekli kanaat oluşması neticesinde söz konusu iş yerine 18.08.2011 günü saat:01.00 sıralarında düzenlenen operasyonda, E.A. isimli şahıstan aynı iş yerinde satışa hazır vaziyette 37 ayrı paketten oluşan toplam 261.86 Gram Kubar Esrar Maddesi ile uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 600 TL paraya el konulmuştur.

E.A. isimli şahıs “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak” suçunun şüphelisi olarak aynı gün mevcutlu olarak gönderildiği Trabzon C. Başsavcılığınca yapılan sorgusuna müteakip tutuklama talebi ile gönderildiği mahkemece tutuklanarak Trabzon Kapalı Cezaevi Müdürlüğüne teslimi sağlanmıştır.

19.08.2011 Cuma

Hiç yorum yok: