8 Ağu 2011

ZAĞNOS'TA TONYA RÜZGÂRI!


Trabzon Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Ramazan Etkinlikleri kapsamında dün akşam Zağnos Vadisi'nde "Tonya Gecesi" yaşandı.



Yaklaşık 3 saat süren gecede vatandaşlar bol bol horon oynadılar
Geceye Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve ailesi Tonya Belediye Başkanı Ahmet Kurt ve binlerce kişi katıldı.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon'un ilçeleriyle, çevre illeriyle bir bütün olduğunu ifade ederek,

"Her yöremizin kendisini has özellikleri ve güzellikleri var. Şehrimizin öne çıkan ilçelerinden biri olan Tonya'mızın gecesinde birlikteyiz. Bugün Tonya yöresine has halkoyunları gösterileriyle, müziğiyle doyumsuz bir gece yaşıyoruz. Ramazanının kardeşlik ve dostluk ayı olduğunu herkese gösteriyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.


Başkan Gümrükçüoğlu Trabzon'da Tonya rüzgarı esmesine vesile olan Tonya Belediye Başkanı Ahmet Kurt'a katkılarından ötürü plaket verdi.

Tonya Belediye Başkanı Ahmet Kurt Zağnos Vadisi'ndeki gecenin kendilerini çok heyecanlandırdığını ifade ederek,

"3 yıldan buyana Trabzon Belediye Başkanımız Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Ramazan Etkinlikleri'ni başlattı. Bu artık Trabzon'umuzun bir geleneği haline geldi. Bu eser Orhan Başkan'ın eseridir. Bu etkinliklerde bize yer verdiği içinde kendisine ayrıca teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Tonya Belediye Başkanı Ahmet Kurt'ta, Başkan Gümrükçüoğlu'na Tonya'nın meşhur tereyağından hediye etti.

06 Ağustos 2011 Cumartesi-19:04:31

Hiç yorum yok: