19 May 2019

MİLLİ MÜCADELE'NİN 100. YILI ve 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK ve SPOR BAYRAMI'NIZ KUTLU OLSUN

MİLLİ MÜCADELE'NİN 100. YILI ve 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK ve SPOR BAYRAMI'NIZ KUTLU OLSUN

YRP AKÇAABAT İLÇE BAŞKANI SANDIKCI: "GELECEĞİN GÜÇLÜ TÜRKİYE'SİNİ İNŞA EDECEK OLANLAR YARININ UMUDU GENÇLERİMİZDİR"

TRABZON - Yeniden Refah Partisi Akçaabat ilçe Başkanı Barış SANDIKCI, "Milli Mücadele'nin ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın ve Milli Mücadele'nin 100. Yıldönümü" dolaysıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Yeniden Refah Partisi Akçaabat ilçe Başkanı Barış SANDIKCI'nın 19 Mayıs mesajı:

"Bağımsızlık mücadelemizin başlatıldığı o anlamlı günün simgesi olan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 100. yıldönümündeyiz. Büyük fedakârlıklarla bizlere emanet edilen bu değerli vatanı korumak ve aydınlık yarınlara ulaştırmak hepimizin en kutsal görevidir.

Ülkemizin müreffeh yarınlara ulaşması vatanını seven, bilgili ve donanımlı gençler yetiştirmekle mümkündür. Geleceğin güçlü Türkiye'sini inşa edecek olanlar yarının umudu gençlerimizdir.

Yaşanılabilir bir Türkiye için Yeniden Refah Partisi olarak, dün kurtuluş mücadelesinde olduğu gibi ahlak ve maneviyatlı gençler yetiştirme gayretinde olacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere bu bayramı gençlere armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını ve bağımsızlığımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, milletimizin ‘19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyorum." dedi.

19.05.2019

Hiç yorum yok: