23 May 2019

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN BASIN AÇIKLAMASI

TRABZON - Trabzon Büyükşehir Belediyesi (Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı) bir yerel gazetede çıkan haber üzerine bir basın açıklaması yaptı.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN "ÇAMURLU SU İSYANI" BASIN AÇIKLAMASI:

"Karadeniz’den Günebakış Gazetesi’nin 22 Mayıs 2019 tarihli nüshasında yayımlanan “Çamurlu Su İsyanı” başlıklı haberden dolayı kamuoyunun doğru şekilde bilgilendirilmesi için aşağıdaki açıklamanın yapılmasına gerek görülmüştür:

Çarşıbaşı ilçemizin Kovanlı, Şahinli, Erenköy, Kadıköy, Yavuz, Serpil, Samsun, Taşlıtepe, Çallı, Küçükköy, Kavaklı, Yeniköy ve Pınarlı mahallelerine hizmet verecek olan Çarşıbaşı Şahinli-Kavaklı Grup İçme Suyu Yeni Arıtma Tesisi İnşaatı tamamlanmak üzeredir. Yeniköy Mahallesi’nde bin 550 m2’lik alan üzerine son teknoloji ile inşa edilmekte olan yeni içme suyu arıtma tesisi hizmete alındığında; haberde bahsi geçen Serpil Mahallemiz dâhil, söz konusu mahallelerde zaman zaman yaşanabilen su kesintileri ortadan kalkacağı gibi mahalle sakinlerine yüksek standartta ve yeterli içme suyu hizmeti verilecektir.

Yeni içme suyu arıtma tesisi inşaatının uzun süredir tamamlanmadığı şeklindeki iddialar da doğru olmayıp, yasal ihale sürecinin ardından başlatılan yapım çalışmalarına aralıksız olarak devam edilmektedir.

Kamuoyunun bilgisine sunulur."

22.05.2019

Hiç yorum yok: