31 Tem 2019

TÜRKİYE TARIM KREDİ KOOPERATİFLERİ'NDEN DUYURU..!

ORTAK KART PROJESİ'NİN İLK UYGULAMASINDA PİLOT BÖLGEYE ALINAN TRABZON'UN AKÇAABAT'TAKİ TANTIM TOPLANTISINA DAVET!

TRABZONTürkiye Tarım Kredi Kooperatifleri ve PTT A.Ş. işbirliği ile başlatılan Tarım Kredi Ortak Kart Projesi'nin ilk uygulaması, pilot bölge Trabzon'da yapılacak.

TÜRKİYE TARIM KREDİ KOOPERATİFLERİ MERKEZ BİRLİĞİ'NDEN YAPILAN AÇIKLAMA ŞÖYLE:

"Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri ve PTT A.Ş. işbirliği ile başlatılan Tarım Kredi Ortak Kart Projesi'nin ilk uygulaması, pilot bölge Trabzon'da yapılacak.

Tarım Kredi Ortak Kart projesi, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri ortaklarının kredi kullandırılması aşamasında tanzim edilen senet ve faturalara ıslak imza alınmasının sebep olduğu mesai yoğunluğunun ortadan kaldırılması, aşırı kırtasiye kullanımı ve imza sahteciliğinin önlenmesi ve kredi kullanım süreçlerinin hızlandırılarak daha güvenli hale getirilmesi yönünde ortak talepleri de dikkate alınarak uygulamaya konuldu.

Bu amaçla Türkiye Tarım kredi Kooperatifleri Merkez Birliği ve PTT A.Ş. arasında 29/08/2018 tarihinde Tarım Kredi Ortak Kart Sözleşmesi imzalanarak çalışmalara başlandı.

Projede; Tarım Kredi Kooperatifleri Trabzon Bölge Birliği pilot bölge olarak belirlenirken, Trabzon Bölge Birliğinde Tarım Kredi Ortak Kart kullanımı için gerekli POS cihazı ve yazılımlarının ilgili kooperatiflere kurulumları sağlanmış olup, söz konusu kooperatif ortaklarına Tarım Kredi Ortak Kartların dağıtımı yapılmıştır.

Projenin kamuoyuna duyurulması amacıyla düzenlenecek tanıtım toplantısına değerli Basın Mensuplarımızı ve Saygıdeğer Halkımızın katılımından mutluluk duyarız."

Tarih : 01.08.2019 Perşembe

Saat : 10.00

Yer   : Akçaabat Tarım Kredi Kooperatifi


İnönü Cad. Orta Mah. Kapı No:42 61300 Akçaabat/Trabzon


İletişim : Erdem Aksu / 0532 418 06 22

31.07.2019


Hiç yorum yok: