13 Nis 2011

AV. CENGİZ ÇEBİ, TOPRAĞA VERİLDİ


Dün vefat eden Trabzonspor Divan Kurulu üyesi ve eski genel kurul divan başkanı avukat Cengiz Çebi, bugün (13.04.2011 Çarşamba) kılınan cenaze namazından sonra dualarla toprağa verildi.



Dün vefat eden Trabzonspor Divan Kurulu üyesi ve eski genel kurul divan başkanı avukat Cengiz Çebi, Trabzon Merkez İskenderpaşa Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Araklı Yolgören Köyü, Sıra Mahallesi'ndeki aile kabristanlığında dualar ve gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Merhum Çebi'nin cenaze törenine, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Karaburun ve Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in yanı sıra çok sayıda kişi katıldı.

Trabzon’un tanınmış avukatlarından olan ve bir dönem Trabzon Barosu başkanlığını da yapan Cengiz Çebi, Trabzonspor kulübünün uzun süre hukuk işlerini yürüten ve kongrelerinde divan kurulu başkanlığını yapmıştı.

Avukat Cengiz Çebi, genç yaşta yakalandığı amansız hastalığı atlatamadı. Uzun süre tedavi gören Avukat Cengiz Çebi dün hayata veda etti.

Çebi’nin genç yaşta yaşamını yitirmesi meslektaşlarını, Trabzonspor camiasını ve sevenlerini büyük acıya boğdu.

Merhum Çebi'ye Yüce Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.

Hiç yorum yok: