5 Nis 2011

EMNİYET TEŞKİLATININ 166. KURULUŞ YILI KUTLANIYOR

 

Emniyet Teşkilatının 166. Kuruluş Yıl Dönümü Tüm Yurtta ve Güzel Trabzon’umuzda Çeşitli Etkinliklerle Coşkuyla Kutlanıyor.



Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Emniyet Teşkilatının kuruluşunun 166. yıl dönümü kapsamında Trabzon Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen sergiye katıldı.



Polis araç ve gereçlerinin tanıtıldığı serginin açılışına Vali Kızılcık’ın yanı sıra İl Emniyet Müdürü Feridun Boz, Jandarma İl Alay Komutanı Albay Dursun Ertuğrul, Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Karaburun katıldı.
Emniyet Teşkilatının kuruluşunun 166. yıl dönümünü kutlamanın mutluluğu içerisinde olduklarını dile getiren Vali Kızılcık;


“Emniyet Teşkilatımızın kuruluşunun 166. yıldönümü kapsamında Emniyet Teşkilatımızın kullanmış olduğu aletlerin sergisinin açılışına katılmış bulunuyoruz. Bu organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen başta Emniyet Müdürümüz olmak üzere teşkilat mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Emniyet Teşkilatımız için daha nice 166. yıllara diyoruz” şeklinde konuştu.



Emniyet Teşkilatına olan ihtiyacın her geçen gün bir kat daha arttığını kaydeden Vali Kızılcık, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:


“Toplum geliştikçe maalesef suç ortadan kalkmıyor. Suç ve suçluyla mücadelede güvenlik teşkilatlarımıza olan ihtiyaç daha da artıyor. Suçların önlenmesi, suçluların yakalanması ve adalete teslim edilmesi için teşkilatımızın çağın koşullarına kendilerini adapte etmeleri gerekiyor. Bu çerçevede teşkilata olan ihtiyaç giderek artmaktadır. Emniyet Teşkilatımız toplumumuzun huzur, güvenlik ve esenliğinin temelidir” dedi.


Emniyet Müdürlüğü Brifing Salonu'nda 1 hafta süreyle açık kalacak olan sergiyi vatandaşlar da ziyaret edebilecek. (VB)


TRABZON HABER AJANSI - 04.04.2011 Pazartesi

Hiç yorum yok: