30 Kas 2019

KOBİDER GENEL BAŞKANI ÖZGENÇ: "ESNAF ve KOBİ'LER BORCU, BORÇLA KAPATMAYA ÇALIŞIYOR!"

'4.Uluslararası İpek Yolu İş Adamları Zirvesi'ne katılım ve iş görüşmesi için Trabzon'a gelen KOBİDER Genel Başkanı Nurettin ÖZGENÇ, "BORÇ YAPILANDIRMASI ŞART, VADELER DE UZUN OLMASI" üzerine bu gün (30 Kasım 2019 Cumartesi günü) Saat:12:00'de Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde basın toplantısı düzenleyecektir. 


"BORÇ YAPILANDIRMASI ŞART, VADELER DE UZUN OLMALI"

Borç yapılandırmasının önemini vurgulayana KOBİDER Genel Başkanı ÖZGENÇ:

"Yeni bir borç yapılandırmasına acil ihtiyaç var. Vergi ve diğer bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin bir çalışma yapılarak, tez zamanda yürürlüğe girmeli. Dolayısıyla vatandaşları da kapsayacak şekilde yeni bir borç yapılandırmasına acil ihtiyaç var" dedi. 

"ESNAF ve KOBİ'LER BORCU, BORÇLA KAPATMAYA ÇALIŞIYOR!"

Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemi ile yeni bir döneme girildiğini hatırlatan ÖZGENÇ:

"Yeni Türkiye'yi kurmanın adımlarından biri ekonominin omurgası olarak nitelenen KOBİ'lere daha fazla değer vermek, reel sektör temsilcilerinin önerilerini dikkate almak, zira iş dünyası 3-5 dernek ve Oda'dan mı müteşekkil değildir. 16 yıldan beri özverili olarak faaliyette bulunan KOBİ'lerin gönüllü temsilcisi KOBİDER'in önerileri dikkate alınmalıdır." dedi.

KOBİDER Genel Başkanı Nurettin ÖZGENÇ konuyla ilgili görüşlerini ve temennilerini 30 Kasım 2019 Cumartesi Günü Saat:12:00'da Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde yapacağı basın toplantısında kamuoyuyla paylaşacaktır.

KOBİDER Genel Başkanı Nurettin ÖZGENÇ, açıklamasında:

"Yapacağımız basın açıklamasına, tüm basın mensuplarımızı Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde gerçekleştirilecek olan basın toplantısına davet eder, katılımlarınızı bekleriz." şeklinde konuştu.

Bilgi ve İrtibat:

Faruk GENÇMEHMETOĞLU
Basın ve Halkla İlişkiler
0212 233 15 60

29.11.2019


Hiç yorum yok: