1 Eki 2011

ASIRLIK FATİME NİNE DUALARLA HAKK’A UĞURLANDI


Dün akşam üzeri hayatını kaybeden Trabzon’un en yaşlılarından olan Fatime (Civelek) Nine (107), bugün Doğanköy Beldesinde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi.

 
Trabzon Akçaabat’a bağlı Doğanköy Beldesinde yaşayan Trabzon’un en yaşlıları arasında yer alan Fatime (Civelek) Nine(107), dün (30 Eylül 2011 Cuma günü) öğle üzeri aniden rahatsızlandığından hastaneye kaldırıldı. Ve akşam saatlerinde hayata veda etti. Fatime (Civelek) Nine’nin cenazesi, bugün Doğanköy Beldesinde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

 
Trabzon Akçaabat’a bağlı Doğanköy Beldesinde dün saat 11.15 civarında kalp yetmezliği nedeniyle rahatsızlanarak Trabzon Ahi Evran Göğüs Kalp damar Cerrahi hastanesine kaldırılan ve burada yapılan müdahale sonrası taburcu edilen ve aynı günün akşamı saat 18.30 civarında evinde hayatını kaybeden Trabzon’un en yaşlıları arasında yer alan Fatime Civelek Nine (107), bugün öğle namazına müteakip Doğanköy Karayolu üzerinde kılınan cenaze namazından sonra gözyaşları ve dualar arasında aynı yerdeki aile mezarlığına defnedildi.

 
Asırlık Fatime Ninenin cenazesine akrabaları, eş, dost, yakınları ve çok sayıda cemaatin yanında Dörtyol Belediye Başkanı Cevat Birinci ve Doğanköy Belediye Başkanı Kazım Atmaca da katıldı.

 
Fatime ilk kez hayatında rahatsızlanarak geçtiğimiz Mart ayında hastanede tedavi görmüştü.

 
THA Ajansı olarak bizler de Hakk’ın rahmetine kavuşan asrın çınarına rahmet, eş, dost, akraba ve sevenlerine sabır ve metanet dileriz.

 
TRABZON HABER AJANSI – 01.10.2011 Cumartesi

Hiç yorum yok: