7 Eyl 2011

TRABZON KENT SEMPOZYUMU, 8 EYLÜL’DE BAŞLAYACAK


TMMOB Trabzon Kent Sempozyumu; 8 Eylül 2011 Perşembe Günü Saat 09.00’ da Trabzon Belediyesi Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde başlayacak.


TMMOB Trabzon İl Koordinasyon Kurulu "Kentin Sakini Değil Sahibi Olalım" ilkesinden hareketle 8 - 9 - 10 Eylül 2011 tarihlerinde TMMOB TRABZON KENT SEMPOZYUMU düzenleyerek, Trabzon'un sorunlarını masaya yatırıyor.

TMMOB Trabzon İl Koordinasyon Kurulu ve TMMOB Trabzon Kent Sempozyumu Yürütme Kurulu tarafından düzenlenecek olan TMMOB Trabzon Kent Sempozyumu; 8-10 Eylül 2011 tarihlerinde Trabzon Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Sekretaryası TMMOB Trabzon İl Koordinasyon Kurulu tarafından yürütülen sempozyum kapsamında kentleşme olgusu içerisinde yer alan sosyal, kültürel, tarihi, ekonomik ve çevresel unsurlar ile bu unsurların birbirleriyle olan etkileşimleri gündeme taşınacak, sorunların bilimsel çözüm önerileri tartışmaya açılacak.

Akademik, bürokratik, teknik ve siyaset çevrelerinden Sempozyuma katılımın hayli fazla olması bekleniyor.

Sempozyum; 8-9 ve 10 Eylül günleri olmak üzere toplam 3 gün süre ile devam edecek.

Ayrıca TMMOB Trabzon İl Koordinasyon Kurulu ve TMMO Trabzon Kent Sempozyumu Yürütme Kurulu tarafından düzenlenen FOTOĞRAF ve RESİM YARIŞMASI sonuçları, bugün (7 Eylül 2011 Çarşamba Günü) kamuoyuna duyurulacak.

TRABZON HABER AJANSI - 06 Eylül 2011 Salı

Hiç yorum yok: