11 Eyl 2011

EROL ÖZKAN, AKÇAABAT'A VEDA ETTİ


Konya Vali Yardımcılığına atanan Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan’a Akçaabat Muhtarlar Derneği öncülüğünde veda gecesi düzenlendi.



 
Akçaabat’ta bir lokantada gerçekleşen geceye, AK Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Garnizon Komutanı Bnb. Okan Uslu, Akçaabat Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedikli, belde belediye başkanları, muhtarlar, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gecede konuşan Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu, Millete her kademede hizmet etmenin şeref verici olduğunu söyledi. Bıyıklıoğlu;

“Hangi kademede olursa olsun milletimize hizmet etmek en üstün bir şerefli, vazifedir. Kısa süre çalışma fırsatı bulduğum ve uygulamaları ile iyi bir insan olduğuna şahitlik ettiğim Sayın kaymakamımıza bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum” dedi.

Konya Vali Yardımcılığına atana Erol Özkan ise gecede yaptığı konuşmada, Akçaabat’ta görev yaptığı süre içerisinde çok güzel günleri olduğunu ve Akçaabatlının kendilerini bağırlarına bastığını söyledi.

Özkan: “Akçaabat’ta kendimi kendi memleketimdeymiş gibi hissettim ve ilk geldiğim günden beri Akçaabatlı vatandaşlarım beni bağırlarına bastı.

Yaklaşık 6 yıl görev yaptığımız ilçemizde bilerek hiç kimsenin kalbini kırmadık. Buna rağmen yaptığımız hizmetlerden zarar gören, kalbini kırdığımız insanlar varsa onlarda da özür diliyoruz.

Akçaabat için bir şeyler yapmaya çalıştık. Akçaabat’ta çok güzel günlerimiz oldu. Akçaabat’ın bizde çok özel bir yeri var. Görev aldığım yerlerde bir hemşehriniz olduğunu bilmenizi isterim. Burada kaldığımız süre içerisinde elde ettiğimiz dostluk ve arkadaşlığımızın sonsuza kadar devam etmesini diliyorum” dedi.

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ise gecede yaptığı konuşmada, Kaymakam Erol Özkan’ın Akçaabat’ta en uzun süre görev yapan kaymakamlar arasında yer aldığını belirtti. Türkmen;

“Kaymakamımız Akçaabat’ta önemli hizmetler kazandırmıştır. Her zaman işin önünü kapatan değil, açan bir idareci olmuştur. Kendilerini unutmayacağız. İlçemizde çok görev yapan kaymakam veya başka idareciler olmuştur. Ancak bazıları iz bırakmış ve hala kendisinden söz edilir durumdadır. Sayın Kaymakamımız da Akçaabat’ta iz bırakan birisi olmuştur” dedi.

Düzenlenen tören sonrası Konya Vali Yardımcılığına atanan Erol Özkan’a çeşitli hediyeler verildi.

AKÇAABAT AJANS: 10 Eylül 2011 Cumartesi

Hiç yorum yok: