22 Eyl 2011

BAHATTİN BAŞTÜRK ve ESRA KALYONCUOĞLU HAYATLARINI BİRLEŞTİRDİ


Bekarlığa veda eden Trabzon Basın Camiasının müzmin bekarı Gazeteci Bahattin (Can) Baştürk’ün evlilik heyecanı..
 
Emine-Mehmet Kalyoncuoğlu çiftinin güzel kızı Esra Kalyoncuoğlu ile Emine-Mehmet Baştürk çiftinin yakışıklı oğlu medyatrabzon çalışanlarından Bahattin Baştürk; 19 Eylül 2011 Pazartesi günü saat 20.00’de Akçaabat Kalıntaş Düğün Salonu’nda düzenlenen görkemli düğün töreni ile hayatlarını birleştirdiler.

Trabzon basının hızlı ve çalışkan gazetecilerinden medyatrabzon ailesinin ferdi olan Bahattin Baştürk, 19 Eylül’de Akçaabat Kalıntaş Düğün Tesislerinde yapılan düğünle evlilik kervanına katıldı. Meslektaşları Bahattin’i bu mutlu gününde yalnız bırakmadılar.

Düğün töreni genç çiftin aileleri ve yakınları ile birlikte Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Maçka Belediye Başkanı Ertuğrul Genç, medyatrabzon haber sitesi İmtiyaz Sahibi Hüseyin Azizoğlu ile Hukuk Danışmanı Avukat Salih Cora, azı ilçe ve belde belediye başkanları, bazı siyasi parti il, ilçe başkanları ve Bahattin’in gazeteci meslektaşlarının katılımı ile gerçekleşti.

Muhteşem bir ortamda geçen düğünün nikâh şahitliğini AK Parti Trabzon Milletvekili Makine Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu ile birlikte medyatrabzon Genel Müdürü Ahmet Külekçi ve AK Parti İl Başkanlığı Basın Danışmanı Oğuz Özbakan yaptı.

Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu yaptığı konuşmada; aile kurmanın kutsal olduğunu, önemli olduğunu ifade ederek genç çifte mutluluklar diledi. Trabzon Belediye başkanı Dr. Orhan Gümrükçüoğlu ise aile kurmanın hayatın bir dönüm noktası olduğunu, bu dönüm noktasının gençlerde mutluluğa dönüşmesi temennisinde bulundu.

Gecenin geç saatlerine kadar devam eden düğünde her iki aileden de gelin ve damada çeşitli hediyeler takdim edildi.

Çok sayıda davetlinin ve basın mensubunun olduğu gecede çiftin mutlulukları görülmeye değerdi.

Bahattin ve Esra’ya bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

19 Eylül 2011 Pazartesi

Hiç yorum yok: