30 Eyl 2011

BAKAN YARDIMCISI BALTA, VALİ KIZICIK’I ZİYARET ETTİ


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bakan Yardımcısı Muhammet Balta Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ı ziyaret etti.


 
Ankara’da yapacağı çalışmalarda başarılı olmak için elinden geleni yapacağını kaydeden Bakan Yardımcısı Balta, hemşerilerinden yapacağı çalışmalarda destek beklediğini ifade etti.

Trabzon’da Valilik görevi üstlenenlerin şehre her zaman katkısı olduğunu ifade eden Bakan Yardımcısı Balta, Vali Kızılcık gibi üretken bir Vali ile çalışmaktan memnuniyet duyduklarını kaydederek,

“Doğup büyüdüğüm şehrin Valisini ziyaret etmekten dolayı duyduğum memnuniyeti ifade etmek isterim. Özellikle Trabzon’umuza gelmiş geçmiş bütün Valilerin katkıları olmuştur. Çok üretken bir Vali ile çalışmakta olduğumuzu belirtmek isterim.

Şu anda Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcılığında ülkemizin 81 noktasına yapacağımız hizmetlerde olduğu gibi, Trabzon’umuz için yapılan projelerinde ülkemizdeki imkânlar ölçüsünde takipçisi olacağımızı belirtmek isterim. 74 milyonun emrinde olduğumuz gibi Trabzonlu hemşerilerimizin de emrindeyiz.

Elbette ki yapacağımız çalışmalarda doğup büyüdüğümüz şehrin desteklerini bekliyoruz. Bizler de Ankara’da yapacağımız çalışmalarda başarılı olmak için var gücümüzle çalışacağım” dedi.

 
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın şehirlerimizi ülkemizdeki gelişmelere paralel olarak 21. yüzyıla hazırlamada önemli bir yeri olduğunu ifade eden Vali Kızılcık,

“Bu güzel göreve atanmanız hem Trabzonlular olarak hem de Valilik olarak memnuniyetimizi dile getirmek isteriz. Yeni kurulan bakanlığımızın görev alanı çok geniş. Ülkemizin maddi anlamdaki gelişmesine paralel olarak şehirlerimizde de aynı gelişmenin oluşması fevkalade önemli. Bu konuda iş yürütmemiz ve şehirlerimizi 21. yüzyıla taşımamız gerekli” şeklinde konuştu.

Trabzon’umuzun şehircilik alanında yapılması gerekenler olduğunun altını çizen Vali Kızılcık, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:

“Tabi ki 4 bin yıllık geçmişi olan Trabzon’umuzun şehircilik alanında yapılması gereken maalesef önemli çarpıklıkları var. Bu alanda önemli kentsel dönüşüm projeleri uygulanmakla beraber hızlandırılarak devam ettirilmesi, Sayın Başbakanımızın, Bakanımızın ve sizlerin katkıları ile olacaktır.

Bu anlamda bizlerin hazırlayacağı projeler merkezi hükümetin bürokratik engellerin kaldırılmasında sağlayacağı destek, çok ciddi katkılar sağlayacaktır. Aynı zamanda şehrimizin insanının bakanlığa ulaşmada gözü ve kulağı olacağınıza inanıyor, yeni atandığınız görevinizde tekrar başarılar diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Vali Kızılcık Bakan Yardımcısı Balta’ya ziyaretin anısına telkâriden yapılmış plaket verdi.

THA – 30 Eylül 2011 Cuma

Hiç yorum yok: