13 Ağu 2011

MAZLUMDER’İN BİRLİK GÜNÜ


Üyeler iftar yemeğinde kaynaştı: Trabzon’da 13 yıllık geçmişe sahip MAZLUM-DER iftar yemeğinde bir araya geldi.


Trabzon’da 13 yıllık geçmişe sahip MAZLUMDER iftar yemeğinde bir araya geldi. Şahbazoğlu Faroz Köfte salonunda gerçekleştirilen yemekte üyeler birbirleri ile kaynaştı.

Şube eski başkanı vefat eden Ali Kemal Saran için dua edilen yemeğe HAS Parti Trabzon İl Başkanı Ömer Topaloğlu da katılanlar arasındaydı.

Bu sene ilk iftar yemeğinde bir araya geldiklerini söyleyen MAZLUMDER Trabzon Şube Başkanı Av. Ali Faruk Terzi, kamuoyu oluşturmaya çalışan bir sivil toplum örgütü olduklarını uluslararası arenada da çalışmaları olduğunu söyledi.


Genel Başkanları Ahmet Faruk Ünsal’ın İHH (İnsani Yardım Vakfı) üyesi olduğunu belirten Terzi: “Biz İHH ile kardeş kuruluşuz. Bizim amacımız kamuoyu oluşturmak haksızlıklar karşısında sesimizi duyurmak. Bu iftar yemeğini ilk kez düzenliyoruz. Bundan sonra geleneksel hale getireceğiz. Üyelerimiz de aynı zamanda tanışma imkânı buluyor” dedi.


Programda yapılan konuşmada hafta sonunda yapılacağı duyurulan çağrıda Kuran yasağının kaldırılması için üyeleri, bu eyleme destek verilmeye çağırıldı.

Adem AKPINAR – 11 Ağustos 2011 Perşembe

Hiç yorum yok: