8 Ağu 2011

PROTOKOL, İFTARI ÇADIRDA AÇTI


Trabzon’un idarecileri Tıp Fakültesi yanındaki belediyeye ait iftar çadırında halk ile birlikte iftar yaptı.


 
Trabzon Belediyesi'nin şehrin 3 ayrı noktasında açtığı iftar çadırlarında her gün 1200 kişi iftarını açarken dün Tıp Fakültesi'nin yanındaki iftar çadırının konukları Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özen ve Trabzon İl Emniyet Müdürü Feridun Boz oldu.

İftardan 15 dakika önce iftar çadırına giden devlet protokolünü karşısında görev vatandaşlar bu durumdan son derece memnun oldular. Vatandaşlar, 'Devlet erkanımızın da bizimle iftar yapıyor olması bize memnun ediyor' diye konuştalar.

 
Sıraya girip iftar yemeğini alan protokol mensupları halkla bir arada iftar açtılar. Yemeğin sonunda yemek duasını Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yaptı.

Her yıl Ramazanın ilk iftarını çadırda açan ve bu yılda Ramazan ayının ilk gününde de ailesiyle birlikte Fatih Mahallesi'ndeki iftar çadırında orucunu bozan Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu da en büyük mutluluk duyduğu iftarların çadırda açtığı iftarlar olduğunu söyledi.

07 Ağustos 2011 Pazar-14:20:43

Hiç yorum yok: