21 Ağu 2011

TRABZON'A YENİ YOL MÜJDESİ


Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun 61 projesi arasında yer alan Uğurlu-Karşıyaka Yolu'nun yapım ihalesi 6 Eylül tarihinde yapılacak.



Başkan Gümrükçüoğlu'nun göreve gelmesinden sonra yapılması için harekete geçtiği yol için 2010 yılı içerisinde proje ihalesi yapılmış öve tamamlanmıştı. Trabzon'un kuzey -güney kuşaklamasında önemli yollarından biri olacak Karşıya-Uğurlu yolu yapılmasıyla birlikte Trabzon'da güneye ulaşımda önemli bir alternatif daha ortaya çıkmış olacak.

5 bin 200 metre uzunluğunda bölünmüş yol olarak planlanan Karşıyaka- Uğuru yolu Beşirli sahil yolu Orman Bölge Müdürlüğünün batısında bulunan refüj kesmesinden başlayıp Uğurlu ilköğretim okulu yanında son bulacak.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon'un kuzey-güney kuşaklamasında ana arterlerden biri olacak Karşıyaka-Uğurlu yolunun Trabzon'un güneye açılmasına önemli katkılarının olacağını belirterek,

"Yolun projelendirme çalışmaları tamamlandı. 5 bin 200 metre uzunluğunda çift gidiş-geliş olarak planlanan yolun yapım ihalesi de 6 Eylül tarihinde yapılacak. Kentimizi gelecek yıllara en iyi şekilde taşımak için vatandaşlarımıza söz verdiğimiz projeleri bir bir hayata geçiriyoruz" şeklinde konuştu.

TBB-18 Ağustos 2011 Perşembe 

Hiç yorum yok: