14 Ağu 2011

VALİ KIZILCIK’TAN ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERE İFTAR YEMEĞİ


Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık şehit aileleri ve gaziler ile Saray Köfte Salonu’nda düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. 

 
İftar yemeğine Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık ve eşi Sema Kızılcık’ın yanı sıra Alay Komutanı Albay Dursun Ertuğrul, kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, şehit aileleri ve gaziler katıldı.


Yemekte Vali Kızılcık ve eşi Sema Kızılcık, şehit aileleri ve gazilerle yakından ilgilenerek uzun süre sohbet etti.

 
Mübarek Ramazan ayında Şehit Aileleri ve Gazilerimiz ile bir araya gelmeyi arzu ettiklerini belirten Vali Kızılcık, davetlerini kırmayan şehit aileleri ve gazilere teşekkür etti.


Yemek sonrası bir konuşma yapan Vali Kızılcık, bu vatanın topraklarının korunması ve bizlerin geleceğe daha iyi bakmasında şehit aileleri ve gazilerin fedakarlıklarının yadsınamayacak ölçüde olduğunu ifade ederek,

“Bizler bir aileyiz. Şehit aileleri ve gazilerimizin fedakarlıkları sayesinde bizler 24 saat huzur ve güven içerisinde yaşayabiliyoruz. Bu konuda sizlere minnettarlığını ifade etmek isterim. Bizler bugün evlatlarımız sayesinde bu cennet vatanda yaşamanın hazzını duyuyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Devletini temsilen eden bir makam olarak sizlere bir kez daha minnettarlığımızı ifade etmek isterim. İyi ki varsınız” şeklinde konuştu.


Vali Kızılcık ve eşi Sema Kızılcık, daha sonra çocuklara oyuncak hediye etti.

VB – 14.08.2011

Hiç yorum yok: