1 Ağu 2011

EMEKTAR ŞOFÖR CERYANA KAPILINCA HAYATINI KAYBETTİ


Trabzon Akyazı’da balık tutmaktan dönen Trabzon Bayındırlık ve İskân Müdürlüğü’nün emektar şoförü Ali Osman İlarslan(60), kayığını kıyıya çekerken elektrik akımına kapılınca hayatını kaybetti.


Trabzon Akyazı’da balıktan dönen Trabzon Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü (Bayındırlık ve İskân Müdürlüğü) emektar şoförü Ali Osman İlarslan(60), kayığını otomatik olarak halatla kayık çekek yerine çekerken elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.


Balık ve deniz tutkusu nedeniyle tatil günleri sahilde bulunan kayığı ile balığa çıkmayı hobi haline getiren İlarslan, dün akşam saat 18.00 civarlarında balıktan dönüşte kayığını otomatik halat ile kayık damına çektirirken kapıldığı elektrik akımı nedeniyle ağır yaralandı.


Kayık damında ve çevrede bulunan arkadaşları tarafından derhal Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Ali Osman İlarslan’a doktorlar müdahale etti. 2-3 kez kalbi duran İlarslan kurtarılamayarak hayatını kaybetti.


Merhum Ali Osman İlarslan’ın cenazesi yarın (01 Ağustos 2011 Pazartesi) Trabzon Merkeze bağlı Beşirli Mahallesi Eyüp Camii’nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.


Uzun yıllar Trabzon Çevre ve Şehircilik (Bayındırlık ve İskân) Müdürlüğü’nde şoför olarak çalışan Ali Osman İlarslan’ın balık tutma ve deniz tutkusu ölümüne neden oldu.


İlarslan’ın ani ölümü uzun yıllardan beri çalışmakta olduğu Çevre ve Şehircilik (Bayındırlık ve İskân) Müdürlüğü camiası ve sevenlerini üzüntüye boğdu.


Beklenmedik bir şekilde Hakk’ın rahmetine kavuşan merhum Ali Osman İlarslan’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü camiasına ve sevenlerine sabırlar ve metanet dileriz.


THA-31 Temmuz 2011 Pazar

Hiç yorum yok: