19 Ağu 2011

“SPORUN HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ”


Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzonspor Basketbol Kulübü Başkanlığı’na yeni seçilen Mehmet Yiğit Alp ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.


 
Basketbol Kulübü yöneticilerini göreve yeni seçilmelerinden dolayı kutlayan Vali Kızılcık, Trabzonspor Basketbol takımının çok eski bir takım olmamasına rağmen geçen sene başarılı bir sezon geçirdiğini belirterek, bundan sonra devamlı yükselen bir başarı elde edeceğine ifade etti.

Eski yöneticilerinde çok fedakârca çalıştığını ifade eden Vali Kızılcık,

“Bu bir bayrak yarışıdır. Onlar bayrağı sizlere teslim etti. Sizde bu bayrağı daha iyi yerlere getireceksiniz ben buna inanıyorum” dedi.

Trabzon’un Türkiye’nin önemli spor kentlerinden birisi olduğunu ifade eden Vali Kızılcık, sporun her alanında söz sahibi bir şehir olmayı amaçladıklarını belirtti.

Spora her dalına önem verdiklerini dile getiren Vali Kızılcık,

“Sporun sadece futbol değil, basketbol gibi diğer spor dalları da ilimizde, dolayısıyla ülkemizde önem verilmesi gerekiyor. Özellikle EYOF sayesinde Trabzon’umuza çok önemli tesisler kazandırdık. Zaten Trabzon olarak Türkiye’nin önemli spor kentlerinden birisiyiz. Şehrimizden sporun her dalından oyuncuların yetişmesini ümit ediyoruz. Basketbol’da Trabzon gibi bir şehirde gelişmesi gereken spor dallarından bir tanesidir. Takımımızın bir an önce yaşadığı sıkıntıları atlatıp Türk Basketbolunda hak ettiği yere gelmesi gerekiyor. Bu konuda biz Trabzonspor Basketbol Kulübüne elimizden gelen desteği vereceğiz” dedi.

 
Trabzonspor Basketbol Kulübü Başkan Alp ise, bir geçiş dönemi yaşadıklarını dile getirerek,

“Trabzon Basketbol Kulübü olarak Tolga Öngören ile anlaştık ve imzaları attık. Bizim geçiş sürecinde doğru bir hoca bulmamız gerekiyordu. Tolga Öngören hocamızda tam o referansta birisi. Sene sonuna kadar sıfır borç ve iyi bir takım ile gitmek istiyoruz. Bütçemize göre takım oluşturuyoruz. Şehir ayağa kaldırmak için tüm dinamiklere ihtiyacımız var. Sizin basketbola ve bize olan desteklerinizi çok iyi biliyoruz” şeklinde konuştu.

19 Ağustos 2011 Cuma

Hiç yorum yok: