2 Ağu 2011

GÖZ KAMAŞTIRAN NOSTALJİ


Klasik otomobiller, Varlıbaş AVM önünde sergilendi.


Trabzon Varlıbaş Atapark Alışveriş Merkezi 10. Klasik Otomobil Sergisi kapsamında, yılların eskitemediği arabalara(1956, 1960 Model) ev sahipliği yaptı. Karadeniz Bölgesi’nin farklı illerinden getirilen klasik otomobilleri sergileyen Varlıbaş AVM, Trabzon’da nostalji meraklılarına heyecanlı anlar yaşattı. Klasik otomobiller, büyük ilgi topladı.

Klasik araba sahip ve meraklılarından Kemal Hacısalihoğlu, eski arabaların her zaman güvenli ve kullanışlı olduğunu, bu araçları yeni otomobillere değişmeyeceğini söyledi.

Hacisalihoğlu, “Klasik araba merakı bende 12 yaşında başladı. 7 eski klasik modelden şu anda elimde 4 tane var. Bu arabaları, günün yeni teknoloji donanımlı otomobillere tercih etmem. Çünkü yeni model arabalar bozulduğu zaman seni yolda bırakır. Yeni arabalar teknolojik olarak donanımlı olduğu için bozulduğu zaman ya servisini çağıracaksın, ya da çekiciyi çağıracaksın. Eski model arabalar ise öyle değil, tamiri kolay, seni yolda bırakmaz” dedi.

Varlıbaş Atapark Alışveriş Merkezi Pazarlama Uzmanı Alev Özyurt ise, 10. Klasik Otomobil Sergisi’ni gerçekleştirdiklerini, insanlara nostalji yaşattıklarını belirtti.

Y.Kaynak: Taka-01 Ağustos 2011

Hiç yorum yok: