26 Ağu 2011

FARABİ HASTANESİ ACİL SERVİS ÇALIŞANLARI İFTARDA BULUŞTU


KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Acil Tıp Ana Bilim Dalı çalışanları, dün akşam Darıca Beldesi Saray Köfte-Balık Tesislerinde iftar yemeğinde buluştular.

 

KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Acil Tıp Ana Bilim Dalı çalışanları Trabzon Akçaabat’a bağlı Darıca Beldesindeki Saray Köfte-Balık Tesislerinde dün (25 Ağustos 2011 Perşembe) akşam iftar yemeğinde bir araya geldiler.

 

80 kişiyi aşkın hoca, doktor, hemşire, memur, misafir ve eşlerin de katıldığı iftar yemeğinde Prof. Dr. Mehmet Yıldız, Pof. Dr. Kadriye Yıldız ve Emekli Eğitimci-Dershaneci Salih İnan da yemeğe katılanlar arasındaydı.

Çorba, Güveç, Köfte, Pilav, Salata, Üzüm ve Baklava tatlısının ve ardından Çayların ikram edildiği iftarda hoş anlar yaşandı.



Yemekten sonra KTÜ Tıp Fakültesi Acil Anal Bilim Dalında 5 yıllık süre ile uzmanlık eğitimlerini alan ve yapılan sınavda başarılı olarak uzman hekim olarak çalışmaya hak kazanan Acil Tıp Uzmanları Dr. Ülkü Karagöz ile Dr. Özgür Tatlı’ya Acil Tıp Ana Bilim Dalı Başkanı tarafından birer plaket takdim edildi.



Hatıra fotoğrafların çektirilmesinden sonra iftar yemeği sona erdi.

HABER-FOTO: Trabzon Haber Ajansı: 25 Ağustos 2011

İFTAR YEMEĞİNDEN BAZI KARELER
























Trabzon Haber Ajansı: 25 Ağustos 2011 Perşembe
Fotoğraflar: Muhammet YAVRUOĞLU

Hiç yorum yok: