21 Ağu 2011

EZHER ŞEYHİ SİYONİST SALDIRILARI KINADI!


El-Ezher Şeyhi Dr. Ahmed Et-Tayyib Siyonist işgal ordusunun Mısır’ın egemenliğini hiçe sayarak Sina Yarımadası’na düzenlediği vahşi saldırıyı kınadı.



Mazlum ve mahsur Gazze halkına yapılan barbar saldırıların da derhal durmasını isteyen Et-Tayyib, Mısır güçlerinin Sina Yarımadası’nın güvenliğini sağlama konusunda ortaya koyduğu çabaları desteklediklerini ifade etti.

El-Ezher Şeyhi Siyonist işgalcilerin son saldırıları üzerine yayınladığı yazılı açıklamada ayrıca Mısır ve Filistin halkından şehit olanların ailelerine taziyelerini iletti.

Mısır'daki bütün çevrelerden ihtilafları bir kenara bırakmalarını isteyen El-Ezher Şeyhi Dr. Ahmed Et-Tayyib, Mısır toprağıyla Mısır halkının karşı karşıya olduğu vahşete birlikte karşı durmalarını istedi.

Gazze-Mısır sınırını bombalayan işgal ordusu yedi Mısır askerinin şehit olmasına neden olmuş, saldırı Mısır'da büyük tepkiyle karşılanmıştı. Kahire'deki Siyonist işgal rejimi büyükelçiliğinin önünde toplanan binlerce Mısırlı genç Siyonist elçinin ülkeden kovulmasını, büyükelçiliğin de kapatılmasını istedi.

Kassam Tugayları: "Siyonistlerin İşlediği Cinayetler Başına Bela Olacak"

İslamî Direniş Hareketi (Hamas)'ın askeri kanadı durumundaki İzzeddin El-Kassam Tugayları Siyonist işgalcilerin saldırılarında hayatını kaybeden şehitlerin yere düşen kanlarının boşa gitmeyeceğini belirterek, işgalcinin işlediği cinayetlerin başına bela olacağını ifade etti.

Kassam Tugayları yayınladığı mesajda;

"Direniş mücahitleriyle onların komutanları için taziyelerimizi bildiriyoruz. Siyonist işgal ordusunun Gazze halkına ve bu halkın gözü durumundaki mücahitlere karşı işlediği cinayetler karşılıksız kalmayacaktır. Siyonistleri cinayetler konusunda uyarıyoruz.

Bu cinayetlerle kendi güvenliklerini tehlikeye atıyorlar. Bundan sonra kendileri de gaspçı Siyonistler de rahat uyumayacaktır. Herkes şunu bilsin ki Kassam Tugayları mevzideki öncü konumunu sürdürecek, Gazze halkını savunmayı sürdürecek ve düşmanın işlediği cinayetleri karşılıksız bırakmayacaktır."

Kudüs Müfrezeleri, Siyonist Hedeflere 16 Füze Attığını Duyurdu

Filistin'de faaliyet gösteren İslamî Cihad Hareketi'nin askeri kanadı durumundaki Kudüs Müfrezeleri Siyonist hedeflere yapılan saldırıların kendisine bağlı mücahitler tarafından gerçekleştirildiğini duyurdu.

Kudüs Müfrezeleri son gelişmelerle ilgili olarak askeri bir bildiri yayınladı. Kudüs Müfrezeleri, Filistin Enformasyon Merkezine de ulaşan bildirisinde kendisine bağlı mücahitlerin bugün sabah erken saatlerde Siyonist işgal yönetiminin kontrolünde olan Bi'ri's-Saba ve Nahıl Uz'a Grad füzesi attıklarını belirtti.

Daha önce de Kiryat Melahi, Ashdod ve Bi'ri’s-Saba'ya 11 füze atıldığını belirten Kudüs Müfrezeleri, güvenlik nedeniyle ilgili bildiriyi geç yayınladığını ifade etti.

Kudüs Müfrezeleri, Siyonist işgal güçlerinin son saldırılarında komutanlarından Mu'taz ile kardeşinin şehit olduğunu, yanlarında bulunan oğlunun ise yaralandığını belirtti.

Siyonist işgal ordusunun Gazze'ye yönelik son saldırısında şehit olanların sayısı 15'e ulaştı.

Siyonist Gaspçılar Filistinli İşçilere Saldırıp Birini Ağır Yaraladı

Onlarca Siyonist gaspçı 1948 yılında işgal edilmiş Filistin topraklarındaki Aşdod şehrinde Filistinli işçilere saldırıp birini ağır yaraladı.

Filistinli kaynaklar Aşdod'da çalıştığı iş yerinde Siyonist gaspçılardan bir grubun saldırısına uğrayan Nesim Hüseyin El-Berberavi (26) isimli Filistinli işçinin değişik yerlerinden ağır yaralandığını belirttiler.

Yirmi kadar Siyonist gaspçının sivri aletlerle yaptığı saldırı sonucu yaralan Filistinli işçi, El-Halil'deki devlet hastanesine kaldırılırken, Siyonist gaspçılar attıkları sloganlarla saldırıyı intikam için yaptıklarını ifade ettiler.

Filistinli kaynaklar yaptıkları açıklamada ayrıca, yaralanan Filistinli vatandaşın Siyonistlerin elinden güçlükle kurtularak, her tarafından kanlar aktığı halde bir aracın yanına geldiğini ve araçla hastaneye ulaştığını ifade ettiler.

İşgal ordusunun son dönemdeki saldırılarıyla paralel olarak Siyonist gaspçılar da Filistin halkına saldırıp mal ve mülklerine zarar veriyor.

FEM

Timetürk-20 Ağustos 2011 Cumartesi

Hiç yorum yok: