20 Ağu 2011

BIYIKLIOĞLU, AYDIN KÖYÜ HALKIYLA İFTARINI AÇTI



AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, doğum yeri olan Akçaabat’a bağlı Aydın Köyü’nde köy halkıyla birlikte iftarını açtı.


Trabzon Akçaabat İlçesi’ne bağlı Aydın Köy’ü Camii önünde kurulan iftar sofrasında Ak Parti Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş, yöneticiler ve köylülerle birlikte iftarını açan Bıyıklıoğlu, yüzde 90 oy oranıyla en çok desteğin çıktığı Aydın Köyü’nde bulunmakta duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İftarın ardından bir konuşma yapan Bıyıklıoğlu, dünyada olmayan istikrarın Türkiye’de sürdüğünü dile getirerek,

“Başka hiçbir yerde karşılaşmadığımız sıcak bir karşılamayla sizlerle birlikte olduk. Bir araya gelmeye vesile bu memlekete hizmet etme gayemizdir. Dolayısıyla daha önce de ifade ettik, bu devletin nesi varsa, bu milletin olacaktır. İnsanımızın ne sıkıntısı varsa elimizden geldiğince gidermeye çalışacağız” dedi.

Anlayış noktasında halkla bir farklarının olmadığını belirten Prof. Dr. Bıyıklıoğlu,

“Milletimize hizmet için imkanları el birliğince her türlü ihtiyacı gidermeye gayret edeceğiz. Ülkemizi yöneten iyi bir yönetim var. Bugün Amerika’da ve Avrupa’da olmayan istikrar Türkiye’de var. İnsanlar bugün Avrupa ve Amerika’dan yarınları açısından endişeliler. Türkiye’de Allah’a şükür böyle bir şey yok. Problemlerimiz bitmemiş ama problemlerin çözümü için elden ne geliyorsa yapılıyor. İnsanımız bugün kendisine hizmet edildiğine inandığı için bu iktidar var. Halk iktidara güvenmese iktidarlar ayakta kalamazlar. Çünkü halk memnun olmadığı zaman iktidarı hemen değiştirir. 2002 yılında da böyle oldu. Hemen değiştirildi ve millete tahmin edilemeyen hizmetler geldi. Herkesin hayat standardında iyileşme oldu. Milletimizin bu hükümetten memnuniyeti yüzde 77 oranındadır. İleride daha iyisinin olacağından kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

Konuşmanın ardından Aydın Köyü Camii’nde cemaatle birlikte yatsı ve teravih namazlarını eda eden vekil Bıyıklıoğlu, namaz çıkışında vatandaşların memnuniyetini ifade eden havai fişek gösterileri arasında köyden ayrıldı.

Kaynak: Akçaabat Ajans - 19 Ağustos 2011 Cuma

Hiç yorum yok: