2 Ağu 2011

KARADENİZ HORONUNU GÖRÜNCE NEFESİ KESİLDİ


27 ülkede, 13 bin kişi çalıştırıyor, 5 milyar Euro’yu yönetiyor, ama “Her şey kolay, ama Horon zor” dedi.


Enerji sektöründe dünya devi SHV’nin Ceo’su Paul Zekhuis Trabzon’a geldi.

Kuruluşuna bağlı İpragaz dolum tesislerini inceledi, horonu ilk kez izledi. “Her işi yapardım ama horonu oynamaktan çok, izlemenin daha kolay olduğunu gördüm” dedi.

Dünya Enerij devi SHV’nin genç CEO’su Paul Zekhuis Trabzon’a geldi. Türkiye ortaklarından İpragaz’ın Trabzon Dolum tesislerinde inceleme yapan Zekhuis, İpragaz Dolum Tesislerinde horon ile karşılandı.

Horonu gören Zekhuis, “Her şeyi yapabilirim ama bunu oynayamam. İzlemek çok daha güzel” dedi.

SHV Energy dünya çapındaki en büyük LPG distribütörüdür. 27 ülkede faaliyet gösteren SHV Energy, 13.500 çalışanı ve 5 milyar €'yu aşan cirosu ile milyonlarca tüketiciye LPG ulaştırmaktadır.

100 yılı aşkın bir süredir son tüketicilere ve işyerlerine enerji sağlayan şirket yenilenebilir enerji teknolojileri alanında faaliyetlerini sürdürmektedir.

SHV’nin Ceo’su Zekhuis, beraberinde İpragaz CEO’su Selim Şiper ile Genel Müdür Yardımcıları Eyüp Aratar, Cem Deniz, Zafer Şahin ile birlikte Trabzon’a geldi.

Trabzon İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi’nin sorumlu olduğu dolum tesislerindeki incelemelerinde heyet, özellikle Trabzon’un doğa ve tarihi güzelliklerine de hayran kaldı.

Dünyanın her yerini gezdiğini belirten Zekhuis, “Karadeniz Bölgesi doğa harikası, böyle bir yer dünyada daha yok“ dedi. Zekhuis Türkiye’nin yenilebilir enerji konusunda potansiyele sahip olduğunu belirtirken Trabzon’a tatil yapmak üzere de en kısa zamanda geleceğini belirtti.

HABER-FOTO: Erdoğan TAFLAN-01 Ağustos 2011 Pazartesi

Hiç yorum yok: