14 Tem 2011

ZAĞNOS PAŞA (İMARET) VADİSİ'NİN 3. ETAP DÜZENLEMESİ İHALEYE ÇIKTI


Trabzon Belediyesi ile TOKİ'nin ortaklaşa yaptıkları Zağnos Mehmed Paşa Vadisi (İmaret)Kentsel Dönüşüm Projesi'nde üçüncü etap olan Zağnos Paşa Köprüsü ile Kahramanmaraş Caddesi arasındaki bölümün peyzaj düzenlemesi ihaleye çıkarıldı.

 
8 Eylül tarihinde yapılacak ihalenin ardından Zağnos Mehmed Paşa Vadisi üçüncü etabının rekreasyon düzenleme yapım çalışmalarına başlanacak.

Zağnos Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi üçüncü etap düzenleme projesi içerisinde; 2 adet konaklama tesisi, 1 adet şifalı bitkiler çay evi, kapalı otopark, peyzaj ve çevre düzenlemeleri yer alıyor.


Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, TOKİ ile ortaklaşa yaptıkları Zağnos Mehmed Paşa Vadisi (İmaret) Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında kamulaştırma ve yıkım çalışmaları tamamlanan Zağnos Mehmed Paşa Köprüsü ile Kahramanmaraş Caddesi arasında kalan üçüncü etabın yapım ihalesine çıkıldığını belirterek,

"Kentimizin nefes borularından biri olan Zağnos Vadisi'ni sahile kadar açarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Etap etap devam eden Zağnos Vadisi Kentsel Dönüşüm projesinde yapım ihalesine çıkılan üçüncü etabında konaklama, kapalı otopark, çay bahçeleri ve rekreasyon düzenlemeleri yer alıyor. Zağnos ve Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projelerinin tamamlanmasıyla Trabzon yeni yaşam alanları kazanacak" diye konuştu.

Kaynak: www.trabzon.bel.tr - 13 Temmuz 2011 Çarşamba

Hiç yorum yok: