30 Haz 2011

MEHMET KIRANDİ, HAKK’A UĞURLANDI


Trabzon’un sevilen iş adamlarından Akçaabat Körfez Köfte Salonu’nun sahibi ‘GÜLEN ADAM’ Mehmet Kırandi(51), bugün ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazından sonra dualarla toprağa verildi.

 

Dün gece İstanbul’da kemoterapi için gittiği İstanbul Alman Hastanesi’ndeki kontrolünde morali hayli düzelen ve ardından o sevinçle bir yakını refakatinde kısa bir gezintiye çıkan ve bir lokantada yemek yerken aniden rahatsızlanarak, Siyami Ersek Hastanesi Aciline kaldırılan ve akciğerinde oluşan emboli nedeniyle hayatını kaybeden Trabzon’un sevilen iş adamlarından, ‘GÜLEN ADAM’ olarak bilinen Akçaabat Körfez Köfte Salonu’nun sahibi Hacı Mehmet Kırandi(51), bugün (30 Haziran 2011 Perşembe) ikindi namazını müteakip Akçaabat Yaylacık Mahallesi Fatih Camii’nde kılınan cenaze namazından sonra Yaylacık mahalle mezarlığında dualar ve gözyaşları arasında toprağa verildi.


İkindi namazından önce Müslümanları şeytan aleyhi laneye uymamaya çağıran Akçaabat İlçe Müftüsü Yakup Baki, cenaze duasını yaptırdı.


Merhum Kırandi’nin cenazesine Trabzon Vali Yardımcısı Aziz Mercan, Of Kaymakamı Tuncay Sonel, Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan, Ak Parti İl Başkanı Adnan Günnar, Trabzon Belediye Başkan Vekili Ergin Aydın, Trabzon eski Milletvekili Asım Aykan, Ak Parti Trabzon 6. Sıra milletvekili adayı Av. Salih Cora, Bayındırlık ve İskân Bakanlığı eski Müsteşar yardımcısı Emrullah Kardeş, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Tonya Belediye Başkanı Ahmet Kurt, Dr. Kibar Çebi, İş adamı Mustafa Beyazlı, Ak Parti Trabzon eski İl Başkanı Muhammet Balta, iş, siyaset, bürokrat, eş, dost, akraba camiasından çok sayıda vatandaş katıldı.


Devamlı güleç yüzlü olması, beden dilini çok iyi şekilde kullanması nedeniyle 'GÜLEN ADAM' olarak tanınan Mehmet Kırandi’nin beklenmedik bir şekilde hayatını kaybetmesi iş, siyaset ve dost camiasında büyük üzüntüye sebep oldu. Dostları onu unutmadı. Yaylacık Mahallesinde binlerce kişinin katılımı ile büyük bir kalabalık oluştu.


Dün gece İstanbul’da kemoterapi için gittiği İstanbul Alman Hastanesi’ndeki mutat kontrolünde morali hayli düzelen ve ardından bir yakını refakatinde kısa bir gezintiye çıkan ve bir lokantada yemek yerken aniden rahatsızlandığından İstanbul Siyami Ersek Hastanesi Aciline kaldırılmış ve akciğerlerinde oluşan emboli nedeniyle hayatını kaybetmişti.


Akçaabat Köftesinin tescili ve standardında büyük emeği olan ve geçen dönemlerde Ak Parti Akçaabat İlçe ve Ak Parti Trabzon İl Teşkilatında görev alan Kırandi, evli olup ikisi kız, biri erkek olmak üzere 3 çocuk babasıydı.


Merhum Mehmet Kırandi’ye Allah’tan rahmet, kederli ailesine, eş, dost, akraba ve sevenlerine sabırlar dileriz.


HABER: Trabzon Haber Ajansı-30 Haziran 2011 Perşembe


CENAZEDEN FOTOĞRAFLAR






















FOTOĞRAFLAR: MUHAMMET YAVRUOĞLU-30.06.2011 Perşembe

Hiç yorum yok: